Tilføj flere bilag til en transaktion

Der kan være flere årsager til, at du har brug for at matche flere bilag til en transaktion.

Det kan f.eks. være at du enten

• Har betalt flere fakturaer med en samlet betaling

eller

• Har modtaget et fysisk bilag på mere end en side

eller noget helt tredje.

Derfor giver vi mulighed for, at du kan uploade flere bilag til den enkelte transaktion, direkte i Kontolink.

Læs videre med her for, at blive introduceret til de forskellige muligheder.

Upload via computer

Så snart der er matchet et bilag på en transaktion, vil funktionen blive vist øverst til højre på +’et, som er markeret med gult på eksemplet her:

Når du trykker på +’et, vil du få mulighed for at uploade et bilag direkte fra din computer til transaktionen. Du kan sagtens tilføje bilag af flere omgange.

Hvis du ikke allerede har et match på transaktionen, kan du altid starte med at uploade det første bilag. Så vil du efterfølgende få muligheden for, at kunne tilføje flere. Du trykker blot på “Upload bilag” som vist her:

Upload via Kontosnap

Når du har et fysisk bilag på flere sider, som du ønsker at uploade til Kontolink, kan du med fordel benytte Kontosnap. Når du åbner din Kontosnap app, vil du blive mødt af kameraet. Øverst til venstre, har du mulighed for at vælge “Flere sider”.

Når du har trykket på “Flere sider”, får du mulighed for at tage flere billeder og samle dem til et bilag.

Sådan ser du flere bilag

Når du ønsker at gennemgå de bilag, som er blevet vedhæftet til transaktionen, kan du via pilene i toppen af bilaget, gå til næste side, samt se hvor mange sider bilaget i alt er på.