Tilføj flere bilag til en transaktion

Der kan være flere årsager til, at du har brug for at matche flere bilag
til en transaktion.

Det kan f.eks. være at du enten:

• Har betalt flere fakturaer med en samlet betaling
  • Har modtaget et fysisk bilag på mere end en side.
  • Eller noget helt tredje.

Derfor giver vi mulighed for, at du kan uploade flere bilag til den enkelte transaktion –  direkte i Kontolink.

Læs videre med her for, at blive introduceret til de forskellige muligheder.

Upload via computer

Man kan nemt og hurtigt hente ekstra bilag til en transaktion fra computeren ved hjælp af disse få steps:

Tilføj bilag til transaktion

1. Åbn transaktion du ønsker at tilføje et ekstra bilag til.

2. Vælg “Tilføj ekstra bilag” – klik på “+” i højre hjørne af bilaget.

→

Find bilag

1. Vælg det ekstra bilag i dine files.

2. Vælg det ønskede bilag.

3. Klik “Åbn”

←

Bilag tilføjet

Sådan! 🎉 – Det ekstra bilag er nu tilføjet til transaktionen.

→

Hvordan sletter man et bilag?

Ønsker du at slette et bilag fra en transaktion, følg steps herunder:

Find bilaget du ønsker slettet

1. Vælg “Slet bilag” –  skraldespanden i højre hjørne af bilaget.

←

Fjern bilag fra match

2. Vælg “Fjern”

→

OBS hvis du vælger “slet permanent”, fjerner du bilaget fuldstændig fra Kontolink – Hvorimod “fjern” blot fjerner bilaget fra denne transaktion.

Sådan! 🎉 – Bilaget er hermed fjernet fra transaktionen

Upload via Kontosnap

Når du har et fysisk bilag på flere sider, som du ønsker at uploade til Kontolink, kan du med fordel benytte Kontosnap.

Når du åbner din Kontosnap app, vil du blive mødt af kameraet. Øverst til venstre, har du mulighed for at vælge “Flere sider”.

←

Når du har trykket på “Flere sider”, får du mulighed for at tage flere billeder og samle dem til et bilag.

Sådan ser du flere bilag

Ønsker du at gennemgå de bilag, som er blevet vedhæftet
til transaktionen

→

Kan du kigge dem igennem med pilene i bunden af bilaget, samt se hvor mange dokumenter, der i alt er blevet vedhæftet.

Dokument med flere sider

←

Såfremt et af de uploade dokumenter har flere sider i forvejen, vil det fremgå på pilene i toppen.