Søg dit bilag frem

I langt de fleste tilfælde vil Kontolink automatisk finde det rigtige bilag, hvis det ligger i dine bilagskilder.

Brug søge- og filterfunktionen til at finde det korrekte bilag, hvis Kontolink ikke umiddelbart foreslår det rigtige bilag til en transaktion.

Søg og filtrer i dine bilag

Kontolink har en funktion, som hjælper dig med at søge og filtrere i dine bilag.

Du finder den ved at klikke ind på transaktionen, som mangler et bilag. Herfra vil den fremgå ude i højre side.

Denne funktion bruges når du ved at det rigtige bilag er i dine “bilagskilder”, men ikke bliver matchet på transaktionen af den eller den anden årsag.

Du kan filtrere ud fra følgende 4 ting:

• Tekst i bilaget
  • Dato på bilaget
  • Kilde som bilaget ligger i
  • Dokument type for bilaget

Hvis du ved bilaget gemmer sig et sted i din mail eller Dropbox men er usikker på resten af detaljerne, så kan du nøjes med at bruge filteret ud for “Kilde”.

Læs mere om mulighederne nedenunder:

Søgefeltet

Indtast dine søgeord for at lede efter det korrekte bilag.

Bemærk at man også kan bruge anden fritekst end bare navnet på transaktionen.

Ved du eksempelvis at det var burger du spiste på en restaurant, så prøv at søge efter “burger.”

Er det ikke nok med teksten, kan du sortere i bilag ud fra hvilken dato det har.

Bemærk at det er købs- og salgsdato og ikke dagen du uploadede det. (Altså dato som fremgår på bilaget)

Du kan også sortere efter om bilaget ligger i din mail, Dropbox eller Kontosnap

Sidst kan du sortere efter hvilken filtype du leder efter: pdf, tekst eller billede.