Sæt bilagsindsamling på autopilot

Spar tid på indsamling og bogføring af bilag ved at forbinde Kontolink med Uniconta. Kontolink tager udgangspunkt i banken og finder automatisk de tilhørende bilag, så du altid har et opdateret overblik over, hvilke bilag der mangler. Når du godkender bilaget i Kontolink, bliver posteringen overført til Uniconta – klar til bogføring.


Slip for manuelle processer og spar tid

Bogføring uden hovedpine

Kontolink finder automatisk bilagene og matcher dem løbende med udgifter i banken - du skal bare godkende dem.

Styr på indbetalinger fra kunder

Du behøver ikke at holde øje med netbanken. Kontolink registrerer og overfører automatisk indbetalinger, når pengene lander banken.

Scan nemt dine kvitteringer

Slut med mapper fyldt med kvitteringer. Brug Kontosnap på mobilen til kvitteringer og få dem afstemt automatisk med banken.

SPAR TID OG FRUSTRATIONER

Regnskab på farten

Du sparer tid og undgår dumme fejl med Kontolink. Kontolink henter dit bogføringsgrundlag fra email, Dropbox og fra billeder taget med Kontosnap på mobilen, og matcher dem automatisk med dine posteringer. Købet eller betalingen bliver oprettet i Uniconta med ét klik (eller swipe).

SLIP FOR BANKAFSTEMNING

Få et opdateret og korrekt regnskab

Kontolink indsamler, opbevarer og håndterer alle bilag løbende, som du skal bruge til din bogføring. Fra Kontolink kan du godkende og overføre posteringer, der allerede er afstemt i banken. Da Kontolink tager udgangspunkt i banken, har du altid et fuldt opdateret og afstemt regnskab, hvor du har overblikket over, hvilke bilag der mangler.

Få en introduktion til Kontolink-integration til Uniconta i videoen:

Book os til en online introduktion

Overvejer du om Kontolink er et godt match til dig og din virksomhed? Så book en online samtale med os, hvor vi sætter tid af til at gennemgå Kontolinks funktioner og muligheder på din skærm.

Vælg et tidspunkt, der passer i din kalender og få en uforpligtende snak med en af vores søde medarbejdere, der sidder klar til at svare på dine spørgsmål.