Sæt dit regnskab på autopilot​

Kontolink fuldender det enkle regnskab. Hold styr på hvilke bilag du mangler, og hvilke kunder, der har betalt. Alt gjort nemt og effektivt, så du har frie hænder til at drive din forretning.

Få et selvkørende regnskab

Bogføring uden hovedpine

Vi finder bilagene - alt du skal gøre er at godkende. Bilag indsamles automatisk og matches med dine udgifter i banken.

Styr på indbetalinger fra kunder

Vi registrerer og overfører automatisk indbetalinger når de rammer din konto. Så skal du ikke holde øje.

Scan nemt dine kvitteringer

Slut med mapper fyldt med kvitteringer. Du kan nemt scanne kvitteringer og smide dem ud bagefter

SPAR TID OG FRUSTRATIONER

Regnskabet i dine hænder

Kontolink samler, sorterer og behandler alle bilag, du skal bruge til din bogføring i e-conomic. Fra appen kan du godkende og overføre posteringer, der allerede er afstemt i banken. Hele din bogføring – direkte fra telefonen.

OVERHOLD BOGFØRINGSLOVEN

Få et opdateret og korrekt regnskab

Du sparer tid og undgår dyre og dumme fejl med Kontolink. Bilag hentes i email, Dropbox eller fra billeder og matches automatisk med dine posteringer. Købet eller betalingen oprettes i e-conomic med ét klik eller swipe.

Prøv hvor nemt det er helt gratis i 30 dage

Når du ønsker at fortsætte, så koster det typisk mellem 39 og 97kr. /md. 

SLIP FOR BANKAFSTEMNING

Bogføring fra banken

Kontolink starter i banken. De har altid ret, så Kontolink finder bilag ud fra deres data. Dit regnskab er altid fuldt opdateret og afstemt på forhånd. Du har et stort overblik over ind- og udbetalinger.

FÅ RO I SINDET

Ingen smertefulde overraskelser

Du kan altid se, hvor langt du er i regnskabet. Du kan altid se om der er bilag, der skal findes eller scannes, og om dine kunder har indbetalt. Du slipper for at bekymre dig om du har glemt en kvittering eller en indbetaling.

Mangler et bilag

Bilag oprettet i e-conomic

INDBETALINGER UDEN BESVÆR

Se pengene flyve ind

Kontolink skaber en forbindelse mellem din bank og e-conomic. Det betyder, at indbetalinger automatisk registreres og oprettes i e-conomic, når pengene lander på din konto. Helt uden du behøver taste.

Få en introduktion på din skærm

Overvejer du at bruge Kontolink og automatisere din bogføring i samspil med e-conomic? Så book os endelig til et online møde, når det passer ind i din kalender. Så gennemgår vi Kontolinks funktioner og muligheder med dig på din skærm og svarer på dine spørgsmål.