Sådan bruger du Kontosnap til kvitteringer

En anden vigtig kilde til bilag er de fysiske kvitteringer, du får stukket i hånden, når du køber kaffe på farten eller er nede og købe det der irriterende kabel som du ikke kan finde nogle andre steder end denne ene fysiske butik.

For at gøre det nemt at håndtere fysiske kvitteringer har vi lavet Kontosnap. Det er en følgesvend til Kontolink, som lader dig tage billeder af kvitteringer på farten, automatisk sende dem til Kontolink og hele tiden tjekke om du har fået de rigtige informationer med.

I denne guide vil vi løbe igennem hvordan du tager dit første snap. Bemærk at Kontosnap er lavet til mobilbrug og ikke PC.

Start med at hent Kontosnap i App Store eller Google Play.

Igang med Kontosnap på fem trin

Log ind på Kontosnap

Herefter skal du vælge om du vil overføre billeder til din Kontolink eller til din e-mail.

Størstedelen af vores brugere vælger at sende til Kontolink.

Log ind i App’en som du finder i både App Store eller Google Play for at hente Kontosnap.

Indtast e-mail

Indtast den email du oprettede dit Kontolink login med.​

Log ind med pinkode

Er du i tvivl om dit login? Tjek din email eller den sms vi sendte dig, da du oprettede din bruger

Tag et billede af en kvittering

Herefter kommer du direkte ind i kameraet, så du er klar til at snappe.

Når du har taget et billede vil Kontosnap tjekke om det har alle de rigtige informationer.

Har du koblet Kontosnap med Kontolink, så vil billederne automatisk lægges klar til match.