Sådan bruger du Kontosnap til kvitteringer

Du oplever garanteret ind i mellem at stå med en kvittering i hånden, som du måske mest har lyst til at krølle sammen og smide i lommen.

Med Konstosnap er det sådan set stadig muligt. Vi har gjort det nemt og enkelt at håndtere de fysiske kvitteringer hos Kontolink.

Når du først har downloadet “Kontosnap” på App Store eller Google Play, kan du lynhurtigt tage et billede af din kvittering. Straks herefter vil bilaget ligge i din Kontolink aftale, og allerede være matchet med banktransaktionen.

Sådan virker Kontosnap

Igang med Kontosnap på 5 trin

Log ind på Kontosnap

Kontosnap kan du downloade i App Store eller Google Play.

Her trykker du på knappen “Kontolink”.

Så vil dine billeder blive sendt til din Kontolink aftale.

Indtast e-mail

Du logger ind i Kontosnap med det samme login, som du har brugt til din Kontolink aftale.

Log ind med pinkode

Er du i tvivl om din pinkode? Tjek din email eller den sms vi sendte dig, da du oprettede din bruger.

Når du først er logget ind på Kontosnap, husker vi dine login oplysninger.

Tag din første snap

Når du er logget ind, møder du kameraet som det første, så du er klar til at kunne tage dit første billede.

Når du har taget et billede, vil Kontosnap give feedback på om informationerne kan aflæses.

Herefter vil bilaget automatisk blive matchet med transaktionen fra din bank, og ligge klar til godkendelse på din Kontolink aftale.

Mangelliste i Kontosnap

En funktion der er god at kende til i Kontosnap er “Mangelliste”.

Tryk på menuen øverst til venstre (de 3 streger). Vælg her “Mangelliste”.

Her vil du få et komplet overblik over alle transaktioner i din Kontolink aftale, som der endnu ikke er matchet med et bilag.

På den måde kan du altid holde dig opdateret på, hvilke kvitteringer du mangler at få ind i Kontolink.