Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fjern eller slet bilag i Kontolink

Det kan ske at Kontolink foreslår et forkert bilag til en transaktion – Det sker heldigvis sjældent.

Hvis du ønsker at fjerne bilaget, kan du læse videre i artiklen her, hvor de forskellige muligheder bliver gennemgået og guidet. 

Hvis bilaget ikke passer til transaktionen

Her kan det løses på 2 måder, alt efter hvad du ønsker:

  1. Du kan fjerne bilagsforslaget til den enkelte banktransaktion
  2. Du kan slette dokumentet helt i Kontolink

Mulighed 1) bruges når der foreslås et forkert bilag til banktransaktionen, men du ønsker at gemme bilaget til anden brug.

Mulighed 2) bruges når du helt ønsker at slette bilaget i Kontolink, som oftest fordi: 

  • Du har fået indsendt et forkert eller privat bilag
  • Når Kontolink eks. matcher på et Kontoudtog
  • GDPR/Fortrolige dokumenter
  • Store PDF’er eller mails som indeholder bl.a. tekst, tal og datoer

Papirkurv ud for bilaget

For at gøre brug af funktionen skal du klikke på “papirkurven” ud for det enkelte bilag og følge guiden under her. 

Guide: Fjern eller slet permanent match

1. Find transaktionen med bilaget, du ønsker fjernet

Først skal du klikke ind på transaktionen, hvor du enten vil fjerne eller slette matchet. Klik på “Papirkurven” som fremgår øverst til højre på bilaget. 

                             →

Eksempel på bilag der ikke matcher i Kontolink
Fjern bilaget fra matchet
Slet bilag permanent i Kontolink

2. Fjern eller slet bilaget via "pop-up'en".

Når du har klikket på “papirkurven” vil du blive spurgt om hvad du ønsker. Her kan du sige “fjern” bilag hvis du stadig ønsker at bruge bilaget på en anden transaktion.

                             ←

Du kan vælge “slet permanent” hvis dokumentet ikke skal bruges i Kontolink.

 

Slet dokumenter fra Kontobox

Det er muligt at slette dokumenter og bilag direkte fra Kontobox. 

Her tager du musen henover det bilag, som du ønsker at slette, og trykker her på papirkurven. 

Når dokumenter fjernes fra Kontobox, slettes de permanent fra aftalen i Kontolink. 

                             →