Fjern eller slet bilag i Kontolink

Hvis du trykker på papirkurven på et bilag, bliver du bedt om at tage stilling til om bilaget skal fjernes eller slettet permanent.

Læs med her for at finde den mulighed der giver mening i din situation.

Hvis bilaget ikke passer til transaktionen

Her kan det løses på 2 måder, alt efter hvad du ønsker:

1. Du kan fjerne bilagsforslaget til den enkelte banktransaktion
  2. Du kan slette dokumentet helt i Kontolink

Mulighed 1) “Fjern” bruges når der foreslås et forkert bilag til banktransaktionen, men du ønsker at gemme bilaget til anden brug.

Mulighed 2) “Slet permanent” bruges når du helt ønsker at slette bilaget i Kontolink, som oftest fordi:

• Du har fået indsendt et forkert eller privat bilag
  • Når Kontolink eks. matcher på et Kontoudtog
  • GDPR/Fortrolige dokumenter
  • Store PDF’er eller mails som indeholder bl.a. tekst, tal og datoer

For at gøre brug af funktionen skal du klikke på ovenstående ikon ud for det enkelte bilag og følge guiden under her.

Fjern eller slet permanent match

Find transaktionen med bilaget, som du ønsker fjernet

1. Klik først på transaktionen

2. Klik herefter på “unlink” ikonet, som fremgår øverst til højre på bilaget.

→

Fjern eller slet bilaget

3. Vælg “Fjern”, hvis du ønsker at bruge bilaget på en anden transaktion.

Vælg “Slet permanent”, hvis du ikke skal bruge dokumentet i Kontolink.

Sådan! 🎉 – Bilaget er hermed fjernet fra transaktionen

Hvis du vælger "slet permanent", fjerner du bilaget fuldstændig fra Kontolink. vælger du "fjern", er det blot fra den pågældende transaktion bilaget fjernes.

Slet dokumenter fra Kontobox

Det er muligt at slette dokumenter og bilag direkte fra Kontobox.

Her tager du musen henover det bilag, som du ønsker at slette, og trykker her på papirkurven i hjørnet af bilaget.

Når dokumenter slettes fra Kontobox, slettes de permanent fra aftalen i Kontolink.