Fjern eller slet bilag i Kontolink

Det kan ske at Kontolink foreslår et forkert bilag til et match. Det sker heldigvis sjældent.

Se videoen eller læs artiklen, der beskriver hvad du skal gøre, hvis det sker.

Det kan løses på 2 måder, alt efter hvad du ønsker:

1. Du kan fjerne bilagsforslaget til den enkelte banktransaktion eller
  2. Du kan helt slette dokumentet i Kontolink

Mulighed 1) bruges når vi bare foreslår et forkert bilag til banktransaktionen, men stadig skal bruge bilaget i Kontolink.

Mulighed 2) bruges når du helt ønsker at slette bilaget i Kontolink, som oftest fordi:

• Du har fået indsendt et forkert eller privat bilag
  • Når Kontolink eks. matcher på et Kontoudtog
  • GDPR/Fortrolige dokumenter
  • Store PDF’er eller mails med megen tekst, tal og datoer

Papirkurv ud for bilaget

For at gøre brug af funktionen skal du klikke på “papirkurven” ud for det enkelte bilag og følge guiden under her.

GUIDE: "Fjern" eller "Slet" foreslået match i Kontolink

Eksempel på bilag der ikke matcher i Kontolink

1. Klik ind på transaktionen hvor du ønkser at fjerne bilaget

Først skal du klikke ind på transaktionen, hvor du enten vil fjerne eller slette matchet. Klik på “Papirkurven” som også vist over.

Fjern bilaget fra matchet

2. Fjern eller slet bilaget via "pop-up'en".

Når du har klikket på “papirkurven” vil du blive spurgt om hvad du ønsker. Her kan du sige “fjern” bilag hvis du stadig ønsker at bruge bilaget på en anden transaktion, eller du kan sige “slet permanent” hvis det aldrig skal bruges. Se billedet under her.

Slet bilag permanent i Kontolink