Sådan håndterer du bilag som ikke har en transaktion

Der kan være flere årsager til, at du har brug for at finde et ikke-matchet bilag i din Kontolink aftale.

Læs med videre i denne guide, hvis du skal bruge et bilag som:

• Endnu ikke er blevet betalt
  • Er blevet brugt til privat udlæg
  • Er blevet betalt kontant

Find bilag som ikke har en transaktion

Vi har lavet en kort video-guide her, så du hurtigt kan se fremgangsmåden og få et par tips og tricks med. Du kan også scrolle videre og få guiden step-by-step.

1. Gå til "Bilag"

Når du er i menuen øverst til venstre i din Kontolink aftale, trykker du på “Bilag”.

2. Søg bilaget frem

I højre side har du nu mulighed for at søge efter bilaget. Kontolink vil som standard kun vise bilag, som ikke allerede er blevet godkendt og det er dem du gerne vil se. (Hvis du ønsker at søge i alle bilag, altså også brugte bilag, kan du slå “Inkluder brugte bilag” til nederst, lige over “Opdater søgning” knappen.)

Læs evt. om tips og tricks til søgning i artiklen “Søg dit bilag frem“.

3. Download bilaget

Når du har fundet rigtige bilag, skal du nu vælge hvad du ønsker at gøre. I langt de fleste tilfælde har du sikkert behov for at hente det ned, så du evt. kan uploade det manuelt i regnskabssystemet. Klik på “pilen” øverst til højre, så downloader du bilaget.

Har du brug for hjælp?

Du er meget velkommen til at hive fat i os.

E-mail: hello@kontolink.com