Sådan opretter du en konto fra start til slut

Denne her guide sætter dig nemt i gang. På bare fem minutter kan du have sat din konto op og godkendt dit første bilag.

I denne guide kommer du igennem følgende:

• Opret en konto hos Kontolink
  • Forbind din bank
  • Forbind dit regnskabssystem
  • Få Kontolink til at finde dine bilag

Sådan opretter du en konto

Sådan kommer du i gang

Opret din bruger

Start appen ved at trykke her.

1. Første skridt er at oprette en bruger.

→

Vælg dit emailsystem

2. Vælg det email system, du bruger. Tryk på den tilsvarende knap for at gå videre.

Vi har en direkte integration til Gmail, men du kan også nemt logge på med en anden mail.

←

Hvis du bruger Gmail...

3. Vælger du Gmail får du præsenteret dine mest brugte logins. Følg anvisningerne på skærmen.

Du kan også oprette en ny konto fra dette vindue.

→

Eller:

Hvis du bruger en anden email

Bruger du ikke Gmail skal du blot indtaste din mailadresse her og finde på et sikkert kodeord til din Kontolink.

→

Indtast dit telefonnummer

4. For din sikkerhed sendes en pinkode til din telefon og email. Denne pinkode bruges til at logge ind med fremover.

←

Log ind med pinkode

5. Log ind med den tilsendte pinkode.

→

Forbind til din bank

6. Vælg din bank.
Vær opmærksom på, at hedder din bank “Danske Bank Business Online” skal du vælge den og ikke “Danske Bank”.

For at være på den sikre side anbefaler vi du bruger søgefeltet.
Værd at vide om din ved opsætning i Kontolink

←

Log ind på banken

7. Log ind med de oplysninger banken beder om. Oftest vil du skulle bruge NemID.

→

Oplever du problemer så kontakt os:
hello@kontolink.com
Tlf: 71 99 97 70

Vælg den rette konto

Kontolink bliver koblet op til én bankkonto per Kontolink aftale.

8. Vælg derfor den konto, som du gerne vil indsamle bilag til.

←

Find dine bilag

9. Du kan vælge at forbinde til de rette bilagskilder med det samme.

Dette kan også gøres senere fra menuen. Vil du vente så klik bare på “Næste.”

→

Sådan tilføjer du Gmail
Sådan tilføjer du Dropbox

Forbind dit regnskabssystem

10. For at forbinde til dit regnskabssystem skal du tilgå “Regnskabssystem” fra menuen.

←

Inden du forbinder skal du tage stilling til:

E-conomic:

• Hvilken kassekladde posteringerne skal oprettes i. Er du i tvivl kan du oprette en kassekladde til Kontolink.

• Hvilken modkonto der skal bruges

Dinero:

• Hvor posteringerne skal oprettes. (Kassekadde eller bilagsoversigt)

Så er du i mål! 🎉

Så er du forbundet og sat klar. Kontolink er nu i fuld sving med, at matche dine transaktioner og bilag.

Næste skridt for dig er at godkende dine første matches.

Få den ultimative guide at se her

Du kan læse mere om hvordan her:

Hvad betyder ikonerne i Kontolink?

Hvad er et delvist match?

Brug for hjælp?

Du kan skrive direkte til os via chatten i nederste højre hjørne, og ellers kan du altid kontakte os på: