Sådan opretter du en konto fra start til slut

Denne her guide sætter dig nemt i gang. På bare fem minutter kan du have sat din konto op og godkendt dit første bilag.

Vi fortæller hvordan du

• Opretter en konto hos Kontolink
  • Forbinder din bank til appen
  • Forbinder dit regnskabssystem
  • Får Kontolink til at finde dine bilag

Kontolink kræver:

• Mobiladgang til din erhvervskonto
  • Dinero Pro eller e-conomic
  • En mail eller Dropbox

Til bogholdere

Er du bogholder eller revisor, der gerne vil oprette på vegne af din kunde anbefaler vi at du sidder med kunden og gør det i første omgang, da oprettelsen kræver nogle personlige informationer og kodeord.

Sådan opretter du en konto

Sådan kommer du i gang

Opret din bruger

Start appen ved at trykke her.

Første skridt er at oprette en bruger.

Vælg dit emailsystem

Vælg det emailsystem, du bruger. Tryk på den tilsvarende knap for at gå videre

Hvis du bruger Gmail...

Vælger du Gmail får du præsenteret dine mest brugte logins. Følg anvisningerne på skærmen.

Du kan også oprette en ny konto fra dette vindue.

Hvis du bruger en anden email

Bruger du ikke Gmail skal du blot indtaste din mailadresse her og finde på et sikkert kodeord til din Kontolink.

Indtast dit telefonnummer

For din sikkerhed sendes en pinkode til din telefon og email. Denne pinkode bruges til at logge ind med fremover.

Log ind med pinkode

Log ind med den email du valgte samt den tilsendte pinkode.

Forbind til din bank

Vælg din bank. Vær opmærksom på, at hvad du tænker er detaljer er vigtige her. Så hedder din bank Danske Bank Business Online skal du vælge den og ikke “Danske Bank” fra menuen.

For at være på den sikre side anbefaler vi du bruger søgefeltet

Log ind på banken

Log ind som på den tilsvarende mobilbank. Har du ikke et mobilbank login til din erhvervskonto skal du kontakte din bank og få det op.

Det kræver ikke nogen særlig aftale i banken.

Som udgangspunkt forbinder vi til alle danske banker, men de kan godt hver især have deres egne finurligheder.

Oplever du problemer her så kontakt os på hello@kontolink.com eller telefon 71 99 97 70

Vælg den rette konto

Kontolink er koblet op på en konto ad gangen. Vælg derfor den konto, som du gerne vil indsamle bilag til.

Find dine bilag

Du kan vælge at forbinde til de rette bilagskilder med det samme.

Indtil videre udbyder vi integrationer til Gmail og Dropbox.

Dette kan også gøres senere fra menuen. Vil du vente så klik bare på “Næste.”

Sådan tilføjer du Gmail

Sådan tilføjer du Dropbox

Lidt ekstra vejledning

Nu vil du blive præsenteret for en lille miniguide, der fortæller dig om hvordan man kan komme i gang med Kontolink.

Er du allerede fortrolig med systemet kan du bare klikke på pilen indtil det er færdigt.

Forbind dit regnskabssystem

For at forbinde til dit regnskabsprogram skal du tilgå “Regnskabssystem” fra menuen.

Tryk her på enten e-conomic eller Dinero og følg guiden.

Dette gøres lettest fra en computer.

Inden du forbinder skal du tage stilling til:

E-conomic:

• Hvilken kassekladde posteringerne skal oprettes i. Er du i tvivl kan du oprette en kassekladde til Kontolink.

• Hvilken dato bogføringen skal ordnes fra

• Hvilken modkonto der skal bruges

Dinero:

• Hvilken dato du vil overføre fra

• Hvilken beholdning det knyttes til

Så er du i mål!

Så er du forbundet og sat klar. Har du forbundet alt vil dine transaktioner dukke op med tilhørende matches.

Næste skridt for dig er at godkende dine første matches.

Få den ultimative guide at se her

Du kan læse mere om hvordan her:

Hvad betyder ikonerne i Kontolink?

Hvad er et delvist match?

I tvivl? Brug for hjælp?

Du kan skrive direkte til os via chatten i nederste højre hjørne, på email på hello@kontolink.com eller på telefon 71 99 97 70.