Forbind dinero til Kontolink

Du kan forbinde dinero til din Kontolink aftale, så du hurtigt kan komme i gang med at sætte dit regnskab på autopilot.

Start med at have dinero åben i en fane, og Kontolink i en anden, og vær logget ind begge steder.

Sådan gør du

1. Gå til "Regnskabssystem"

Vælg “Regnskabssystem”

2. Vælg regnskabssystem

Vælg her “Dinero”

3. Tilslut aftale

Her skal vi bruge en API nøgle, som du kan finde i din dinero aftale.

Den finder du ved at logge ind i din dinero aftale, og her går du ind under feltet “Integrationer”

Den ligger i bunden af menuen i venstre side, når du er logget ind på din dinero aftale.

Her kan du vælge “Opret API nøgle”.

4. Opret API nøgle

Her kan du med fordel kalde din nye API nøgle for “Kontolink”.

Når den er navngivet, siger du blot “Opret API nøgle”.

5. Kopier API nøgle

Nu vil din nye API nøgle være synlig i højre side af skærmen. Du kan blot trykke på den lange “tekst”, så bliver den automatisk kopiret. Teksten indsætter du i Kontolink.

6. Vælg organisation

Her vælger du hvilken dinero konto du ønsker at benytte. Her vil kun fremgå flere, hvis du har flere aftaler/organisationer i dinero.

7. Vælg konto

Her skal du vælge den konto i dinero, som svarer til din bankkonto. Vi foreslår 55000 da det dineros standard konto for banken. Du kan blot ændre kontoen, hvis den ikke matcher din aftale.

8. Kassekladde eller bilagsoversigt?

Det sidste du skal tage stilling til, er om du ønsker at Kontolink skal oprette posteringer i kassekladden eller i bilagsoversigten i dinero.

Når dette er gjort, er dinero sat op, og du er klar til at gå i gang med Kontolink.