Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Forbind dinero til Kontolink

Du kan forbinde dinero til din Kontolink aftale, så du hurtigt kan komme i gang med at sætte dit regnskab på autopilot.

Start med at have dinero åben i en fane, og Kontolink i en anden, og vær logget ind begge steder.

Sådan gør du

1.  Log ind i Dinero

• Åbn 1 ny fane i samme browser som Kontolink
  • Log ind på Dinero

→

Link til dinero login

2. Log ind i Kontolink og gå til “Regnskabssystem”

• Åbn Kontolink i en anden fane
  • Gå her til Kontolink menuen, og vælg “Regnskabssystem”

←

3. Vælg Dinero

• Tryk her på “Dinero”

→

4. Godkend forbindelsen

• Godkend at din Dinero aftale, må forbindes til Kontolink
  • Klik “Godkend” på den grønne knap

←

5. Vælg organisation

Du bliver nu ført tilbage til Kontolink.

• Vælg hvilken Dinero aftale, som du ønsker at benytte

→

Her vil kun fremgår flere, hvis du har flere aftaler/organisationer i Dinero.

6. Vælg konto

• Vælg den konto i Dinero, som svarer til din bankkonto.

←

Vi forslår 55000, da Dinero standard konto for banken. Du kan blot ændre kontoen, hvis din aftale ikke matcher.

7. Klassekladde eller bilagsoversigt

• Det sidste du skal tage stilling til, er om du ønsker at Kontolink skal oprette posteringer i kassekladden eller i bilagsoversigten i Dinero.

→

Sådan!🎉
            Du har hermed opsat Dinero til Kontolink, og du kan komme i gang.