Vores bankintegration gør det muligt, at hente alle dine transaktioner fra banken, så du nemt kan bogføre med udgangspunkt i din bankkonto.

Kontolink integrere til alle danske banker. Denne artikel vil guide dig til, hvordan du generelt set sætter banken op, samt om der er noget, du bør være særlig opmærksom på ved din bank.

Vær opmærksom på at hvis du f.eks. har “Danske Bank Business Online” eller “Nordea Erhverv” skal du vælge denne specifikke og ikke “Danske bank” eller “Nordea”.

Opsætning af bank i Kontolink

• Sørg for at have NemID klar

De fleste banker kræver at man logger ind med NemID for, at kunne forbinde til Kontolink.

I nogle tilfælde kræver det, at mobilbank skal være slået til. Dette klares nemt ved et flueben i netbanken. Enkelte banker kræver at du bare lige skal ringe til din bankrådgiver.

• Genskab forbindelsen til banken

Af og til vil du blive bedt om at genskabe forbindelsen til din bank på ny. Dette er for at sikre, at det fortsat er dig der er logget ind, og forhindre at din konto måtte blive misbrugt. Det er banken der i praksis bestemmer, hvor tit der skal genskabes forbindelsen. Generelt set vil det være hver 90. dag.

Nogle banker vil bede dig om at genskabe forbindelsen oftere. Dette kan sammenlignes med den “stikprøve”, som du kan møde, når du betaler med dit kort via “Kontaktløs” når du handler ind i supermarkedet. I praksis er det sjældent, men især nogle banker gør det oftere (Danske Bank eksempelvis).

• Data kan hentes 1 år tilbage fra oprettelses datoen i Kontolink

Som udgangspunkt kan data hentes 1 år tilbage fra oprettelsesdatoen i Kontolink.

• Kontolink viser et komplet overblik over dine banktransaktioner

Kontolink får bankoplysningerne igennem en API integration. Vi henter derfor ikke transaktionerne samme sted, som det du kan i din netbank. Transaktionerne vil derfor typisk fremgå i Kontolink 5-120 minutter efter de er havnet i din netbank. Det præcise tidspunkt afhænger af banken.

Værd at vide om vores integration til specifikke banker

Bank

Værd at vide

Danske Bank Erhverv

Kræver i nogle tilfælde at bankforbindelsen skal genskabes oftere end hver 90. dag.

Lunar

• Kan hente transaktioner maks 3 måneder tilbage i tid.
  • Hvis du henter en CSV fil ud med transkationer, vil det ikke være muligt at se saldoen pr. linje.

Nordea Corporate

Kræver at Administrator(erne) på kontoen sætter banken op. Vi anbefaler at følge guiden her til opsætning af Nordea Corporate, da der er et par ting man skal være obs. på.

Nordea ErhvervDer kan være mellem 6 – 24 timers forsinkelse på transaktioner. (Fra det tidspunkt transaktionen fremgår i din netbank)