Forbind Uniconta til Kontolink

Som bogholder/revisor har du mulighed for, at forbinde Kontolink direkte til Uniconta. Du finder her en step-by-step guide til, hvordan du hurtigt klarer opsætningen.

Forbind Uniconta til Kontolink

Guide på 6 simple trin

1. Vælg regnskabssystem

Åbn Kontolink menuen og vælg “Regnskabssystem”

2. Vælg Uniconta

Tryk her på “Uniconta”

3. Tilslut Uniconta

Her indtaster du dit brugernavn og dit kodeord til Uniconta.

4. Vælg virksomhed

Vælg hvilken af dine aftaler, som skal forbindes via listen eller søg efter virksomhedsid’et.

Obs: Er du ikke ejer af aftalen i Uniconta, fremgår den muligvis ikke i listen, men kan fortsat søges frem via virksomheds ID.

5. Vælg kladde

Her vælger du den kassekladde, som posteringerne fra Kontolink skal oprettes i.

6. Vælg bankkonto

Skriv kontonummeret på den konto, som passer til balancekontoen i Uniconta.

TIP: I Uniconta kan det være en fordel at oprette en specifik nummerserie til Kontolink. Hvis du arbejder i Kontolink og Uniconta på samme tid, sikrer du hermed, at posteringerne ikke får ens bilagsnumre.

Uniconta er nu forbundet til Kontolink 🎉

Så er din Uniconta aftale forbundet til Kontolink, og de godkendte transaktioner vil nu blive oprettet som posteringer i Uniconta.

Tryk herefter på “Kategori opsætning” så du kan sørge for at din Kontoplan matcher Kontolinks kategoriopsætning

OBS: Hvis en e-conomic aftale, som ikke har benyttet kreditor, konverteres til Uniconta, skal der i Uniconta sættes flueben under "tilføj/fjern" funktioner, når aftalen er flyttet.

Uniconta integrationen skal tilkøbes for, at kunne benyttes i Kontolink. Kontakt os på hello@kontolink.com eller 71 99 97 70  for at høre nærmere.