Sådan tilføjer du Dropbox som kilde

Vores avancerede bilagssporhund kan finde bilag i en Dropbox-mappe efter dit ønske.

I denne artikel vil vi fortælle dig hvordan du sætter det op.

Step-by-step guide

For at tilknytte Dropbox som kilde skal du finde “Bilagskilder” i menuen

Her vælger du “Tilføj ny” Tryk herefter på Dropbox

Vælg herefter på Dropbox

Tryk på “Start.”

Login med de oplysninger, der er tilknyttet din Dropbox.

Giv Kontolink adgang til at forbinde med din Dropbox. Vores app læser kun filer i den mappe, du selv vælger

Marker den mappe, dine bilag ligger i ved at trykke på cirklen til venstre for mappen. Du kan også lade Kontolink søge i alle dine mapper i Dropbox.

Tryk Gem når du har valgt den rette.

Herefter vil du kunne se, at Dropbox står som “Tilknyttet” under dine bilagskilder! 🎉