Forbind din Gmail med Kontolink

Her kan du læse hvordan du forbinder din Gmail som bilagskilde i Kontolink.

Se videoen eller læs guiden. Vi tager dig igennem opsætningen step by step herunder.

Tryk på Bilagskilder

Herefter skal du vælge Gmail som den kilde du vil tilknytte

Tryk på “Start” på næste skærm.

Herefter åbnes der et nyt vindue med Google. Vælg den konto du gerne vil benytte. Hvis ikke den rigtige fremgår, tryk på “Brug en anden konto” og indtast email og password.

Herefter skal der gives tilladelse til at Kontolink må forbinde med Gmail. Det gøres ved at trykke på Tillad/Allow i næste vindue.

Bemærk at der kun gives tilladelse til at se og ikke sende emails

Såfremt det er korrekt forbundet, vil du se at der nu står “Tilknyttet” ud fra Gmail.