Forbind din Gmail med Kontolink

Her kan du læse hvordan du forbinder din Gmail som bilagskilde i Kontolink.

Se videoen eller læs guiden. Vi tager dig igennem opsætningen step by step herunder.

Tryk på “Bilagskilder”

Her skal du vælge “Tilføj ny”

Herefter skal du vælge “Gmail” som den kilde du vil tilknytte.

Tryk på “Start” på næste skærm.

Her åbnes der et nyt vindue fra Google. Vælg den konto du gerne vil tilknytte.

Hvis ikke den rigtige fremgår, tryk på “Brug en anden konto” og indtast email og password.

Herefter skal der gives tilladelse til, at Kontolink må forbinde med din Gmail. Det gør du ved at trykke på Tillad/Allow.

Bemærk at der kun gives tilladelse til at kigge i din indbakke. Kontolink får ikke adgang til at sende emails

Såfremt det er korrekt forbundet, vil du se at der nu står “Tilknyttet” ud fra Gmail.

Har du nogle spørgsmål?

Tag endelig fat i os!

Tlf: 71 99 97 70

E-mail: hello@kontolink.com