Revisor/Bogholder: Opret din kunde i Kontolink

Som revisor eller bogholder har du mulighed for, at arbejde super effektivt sammen med din kunde igennem Kontolink.

Du vil her blive taget i gennem, hvordan du får oprettet og inviteret din kunde til Kontolink.

Opret din kundes virksomhed

Første step er at få oprettet kundens virksomhed. Det kan du gøre ved at følge de næste 4 trin.

1. Log på din Kontolink aftale

Log ind her

Du vil nu være i din Kontohub oversigt. Øverst til venstre, trykker du på “Opret nyt firma”

2. Skriv kundens firmanavn

Her udfylder du kundens firmanavn, og trykker “Næste”

3. Vælg betaler for aftalen

Her tages stilling til om du skal betale for kundens aftale, eller om kunden selv skal tilføje et betalingskort.

Hvis du betaler, vælg “Abonnementet betales af (vælg firma)”.

Hvis kunden selv skal betale vælg “Spring over”.

4. Vælg bank

Du vil nu få mulighed for, at tilmelde kundens bank, som Kontolink henter transaktionerne fra. I mange tilfælde vil det være kunden selv, som skal forbinde banken. Hvis det er tilfældet her, vælger du “Spring over” i bunden.

Kundens virksomhed er nu oprettet i Kontolink!

Invitér din kunde til Kontolink

Invitér din kunde på 4 simple steps

1. Tryk på de tre streger øverst til venstre for, at komme ind i menuen.

2. Vælg “Brugere”

3. Vælg “Invitér bruger”

4. Tast navn og e-mail på kunden som du ønsker at invitere.

Sådan! Nu har du fået oprettet og inviteret din kunde til Kontolink.

Din kunde vil nu modtage følgende e-mail:

I videoen nedenfor har vi lavet en video, som viser de steps din kunde kommer igennem når invitationen accepteres.

Du kan med fordel henvise din kunde til denne guide:

Accepter invitation og kom i gang med Kontolink

Hvis du ønsker at sætte regnskabs systemet op for kunden, kan du følge denne guide til opsætning af e-conomic i Kontolink