Søg i dine bilag

I langt de fleste tilfælde vil Kontolink automatisk finde det rigtige bilag hvis det ligger i dine bilagskilder.

Hvis ikke vi er helt sikre, så vil vi vise en liste af bilag, der er tæt på at være gode matches, hvor du så kan vælge det rigtige.

Brug søge- og filterfunktionen til at finde det korrekte bilag, hvis Kontolink ikke umiddelbart foreslår det rigtige bilag til en transaktion.

Søg og filtrer i dine bilag

Kontolink har to funktioner, der hjælper dig med at finde frem til de rigtige bilag: søgefunktionen og filterfunktionen. Du finder dem ved at klikke ind på en transaktion.

Disse funktioner bruges når du ved at det rigtige bilag er i dine kilder, men at det af en eller anden grund ikke dukker op automatisk i Kontolink.

Brug filterfunktionen, når du skal grovsortere fordi du allerede ved, hvor bilaget ligger, hvornår betalingsdatoen er eller hvilken slags fil det er.

Brug søgefeltet, når du skal på detektivarbejde. Hvis du ved bilaget gemmer sig et sted i din mail eller Dropbox men er usikker på resten af detaljerne, så kan du søge efter det.

Læs om de to funktioner nedenunder:

Tryk på filterknappen

Det er knappen til højre for søgefeltet inde på transaktionen.

Her kan du sortere i bilag ud fra hvilken dato det har. Bemærk at det er købs- og salgsdato og ikke dagen du uploadede det.

Du kan også sortere efter om bilaget ligger i Gmail, Dropbox eller Kontosnap

Sidst kan du sortere efter hvilken filtype du leder efter: pdf, tekst eller billede.

Søgefeltet

Indtast dine søgeord for at lede efter det korrekte bilag

Bemærk at man også kan bruge anden fritekst end bare navnet på transaktionen.

Ved du eksempelvis at det var burger du spiste på en restaurant, så prøv at søge efter “burger.”