Sådan bruger du kategorier i Kontolink

Kategorier i Kontolink fører dig et skridt tættere på at klare hele bogføringen fra din telefon.

Vælg en kategori, når du godkender et match i Kontolink, og transaktion og bilag overføres med den rigtige konto i dit regnskabssystem.

Sådan virker det i appen

Vælg en transaktion fra oversigten

Vælg en transaktion fra oversigten. Du skal have valgt et bilag for at kunne tilgå kategorisering.

Du må endelig ikke swipe endnu.

Tryk på pilen for at åbne menu

Tryk på pilen i nederste højre hjørne.

Her åbnes menuen, hvor man kan skrive noter og sætte den rigtige kategori.

Vælg den rigtige kategori

Herfra kan du vælge den rigtige kategori, som er koblet op til den konto, du bruger i dit regnskabssystem.

Brug søgefunktionen i stedet for at scrolle.

Du kan også godkende uden kategori, hvis ikke du er sikker.

Kontoen kan altid ændres siden i dit regnskabssystem.

Godkend og overfør

Når kategorien er sat, så kan du bare swipe og godkende.

Så vil transaktionen overføres til dit regnskabssystem med den rigtige kategori koblet til kontoen i dit regnskab.