Fra kvittering til kassekladde på syv trin

Kontolink kan skære timevis af dit arbejde med regnskab. I denne artikel viser vi dig, hvordan det hele fungerer. På blot syv trin kan du komme i gang og have bogført dine første transaktioner med Kontolink. God fornøjelse 😊

Kom i gang med Kontolink

Startskærmen

1. Opret din bruger

Du kan oprette dig hos Kontolink via din computer eller din smartphone.

Klik her for at logge ind.

Du opretter dig med din e-mail og et kodeord. Herefter modtager du en 4-cifret pinkode som du fremadrettet skal bruge til at logge ind i Kontolink.

Bankoversigten

2. Opret forbindelse til din bank

Søg din bank frem i listen, og vælg den bankkonto som du ønsker at lave regnskab ud fra.

Kontolink kan forbinde med alle danske banker.

De fleste banker kræver NemID login.

Værd at vide om din bank ved opsætning i Kontolink

Vores nuværende bilagskilder, udover fotos

3. Tilføj dine bilagskilder

Bilagskilder er de steder, hvor Kontolink finder dine bilag.

Hvis din mail ikke er en Gmail eller Oulook mail, kan du vælge at sætte din mail op med IMAP.

Opsætning af IMAP i Kontolink

Vi kan hente bilag i form af rå tekst, pdf’er, billeder og andre dokumenter i Dropbox eller din e-mail. Du behøver ikke navngive dem på en særlig måde, så længe du samler de rigtige bilag et sted digitalt, så klarer Kontolink resten 👏

4. Tilføj dit regnskabssystem

Kontolink integrerer både til dinero og e-conomic.

Det er en fordel at tilknytte regnskabs systemet fra computeren, hvor du har den gældende aftale i e-conomic eller dinero åben i en anden fane.

Når du tilføjer dit regnskabs system skal du være opmærksom på:

• At vælge den korrekte kassekladde
  • Evt. vælg en anden kassekladde til indbetalinger og/eller leverandørbetalinger
  • Opdater kategoriopsætningen såfremt du har en særlig kontoplan i dit regnskabssystem
Husk at tage billede af kvitteringer når du får dem

5. Snap med Kontosnap

Kontosnap er vores følgesvend til Kontolink. Med den kan du tage billeder af kvitteringer og bilag og få dem direkte gjort klar til at matche. Det kan du enten gøre ved at logge ind med dit Kontolink login, eller ved at få billederne sendt på mail.

Sådan bruger du Kontosnap til kvitteringer

6. Godkend transaktioner

Når du åbner Kontolink vil du se en oversigt over dine indtægter og udgifter hentet fra din bank.

Ud fra hver transaktion vil du se et ikon.

Forstå ikonerne i Kontolink

Fortvivl ej - det er her Kontolink bliver rigtig godt

7. Kontakt os

Har du brug for hjælp? Du kan ringe til os på 71 99 97 70 eller skrive på hello@kontolink.com

Der findes ikke dumme spørgsmål, og vi er altid klar til at give en hjælpende hånd med.