Videresend emails fra iCloud til Gmail

Denne guide fortæller dig, hvordan du kommer i gang med Kontolink hvis du bruger iCloud mail.

Vi kommer til at dække

1. At oprette en Gmail-konto

2. At videresende iCloud mail til denne.

Lad os komme i gang.

Sådan opretter du en Gmail-konto

Gå ind på Gmail.com

Åbn Gmail.com i en browser og tryk på “Opret konto.”

Er du allerede logget ind på en anden bruger, skal du først logge ud.

Indtast dine oplysninger

Find på et godt emailnavn, du kan huske og vælg en sikker adgangskode. Følg Googles vejledning.

Sådan videresender af alle dine mails

Start med at videresende alle mine iCloud emails til min gmail konto

Åbn indstillinger i iCloud mail ved at trykke på tandhjulet i nederst venstre hjørne.

Vælg “preferences”

Start videresendelse

Indtast din gmail i “Forward my e-mail to” feltet.

Vælg “Done”

Jeg vil ikke videresende alle mine mails, men kun relevante bilagsmails. Hvad gør jeg?

Hvis du videresender alle dine private mails kan det godt skabe en masse rod. Samtidig er det ikke alle der har lyst til det grundet privatlivsårsager.

Nogle mails kan du videresende manuelt, men det er også muligt at opsætte regler for bestemte typer af mails som du gerne vil videresende automatisk.

Start med at videresende nogle af mine iCloud emails til min gmail konto

Åbn indstillinger i iCloud mail ved at trykke på tandhjulet i nederst venstre hjørne.

Vælg “preferences”

Opret forbindelse

Indtast din gmail i “Forward my e-mail to” feltet.

Vælg “Done”