Tilføj noter med Kontolink

Med Kontolink kan du tilføje en note der forklarer en udgift eller giver vigtige detaljer om en transaktion. På den måde er der bedre kommunikation med din bogholder, og du glemmer ikke hvem det lige var du købte kaffe til og hvorfor det dermed er en forretningsudgift.

Sådan tilføjer du noter

Find en transaktion og klik ind på den. Find det rigtige bilag og tryk “Vælg,” men vent med at swipe videre

Swipe op fra bunden, hvor du ser den lille pil der peger opad.

Skriv noten og godkend bilaget

Når du swiper og godkender vil noten fremgå på selve bilaget i posteringen i dit regnskabssystem