Send dine Kontosnap billeder til mail

Du kan sætte Kontosnap op til at automatisk at sende billederne videre til en mail, i stedet for direkte til en Kontolink aftale.

Dette er især smart hvis du gerne vil gemme dine bilag i din mail også, eller har flere Kontolink aftaler, som skal finde billeder fra den samme Kontosnap.

I denne guide løber vi igennem hvordan du sætter det op.

Sæt Kontosnap op til email

Åben Kontosnap (hvis du allerede er logget ind)

Hvis du allerede er logget ind på Kontosnap, så skal du først “Åbne Kontosnap” og så herfter klikket på de 2 firkatanter nede i højre hjøre med landskabet på.

Klik på menuen i venstre hjørne

Her efter klikker du på menuen i øverste venstre hjørne.

(de 3 streget)

Tryk på skift konto

Herefter trykker du på:

“Skift konto”, for at du nu kan sætte det op til den ønskede mail.

Nu vælger du så at sige "Email"

Vælg nu “Email” nederst i menuen.

Således vil Kontolink automatisk overføre bilagene til den mail der er tilknyttet. Bemærk at det skal være den email der er tilknyttet i Kontolink under “bilagskilder”.

Indtast din mail hvor bilagene skal sendes til

Indtast nu den ønskede mail, bilagene skal sendes til. Sæt flueben i “Accepter venligst vores “Persondatapolitik”. Herefter trykker du færdi.

Nu vil de bilag du tager et billede af, sendes til den mail du har skrevet.