Få dine egne kategorier i Kontolink

Kontolink har som udgangspunkt en standard kategoriopsætning. Hertil er det naturligvis muligt at tilføje eller ændre i kategorierne, så det matcher din Kontoplan i dit regnskabssystem.

Videoen herunder viser step by step, hvordan du selv tilføjer eller ændre en kategori.

Du kan sætte kategorier op når du logger ind i Kontolink, og har forbundet dit regnskabssystem. Det gør du således:

1. Klik på menuen i venstre hjørne (de 3 vandrette streger)
  2. Vælg “regnskabssystem” og “kategoriopsætning”
  3. Her kan du vælge “Tilføj kategori”
  4. Så vælger du “navn” på den kategori du skal finde, samt i hvilken overkategori den skal være i. Overkategorien bruges tilsortering af dine kategorier i Kontolink, så du nemt kan finde og rette i dem fremadrettet.
  5. Når kategorien er oprettet, finder du den i listen over dine oprettede kategorier. Herefter kan du vælge, hvilken konto den skal matches til i dit regnskabssystem.
  6. Du kan nu vælge den ønskede kategori, når du godkender transaktioner i Kontolink.