Få dine egne kategorier i Kontolink

Du kan oprette dine egne kategorier i Kontolink.

Det er især relevante hvis du har salg eller omkostninger, som du vil have ind på en speciel kategori i dit regnskabsystem.

Se videoen eller læs artiklen, der beskriver hvad du skal gøre, for at sætte det op.

Du kan sætte det op når du logger ind i Kontolink, og har sat dit regnskabsprogram op.

1. Klik på “menuen” i venstre hjørne
  2. Vælg “regnskabsystem” og “kategoriopsætnign”
  3. Nu kan du sige “Tilføj kategori”
  4. Her efter kan du vælge “navn” på den kategori du skal finde, samt i hvilken overkategori den skal være i. Overkategorien bruges, når du nemt skal finde dem i listen.
  5. Når der er oprettet, så find den i listen over dine oprettede kategorier. Herefter kan du vælge, hvilken konto den skal mappes til i dit regnskabsprogram.
  6. Nu kan du, når du godkender transaktioner, vælge dine oprette kategorier.