Automatisk forslag til kategorier

Det er muligt automatisk at kategorisere bilag, så alt du skal gøre er at swipe.

Så vil bilaget dukke op med tilknyttet konto direkte i dit regnskabssystem.

Sådan slår du det til

Aktiver automatiske forslag

Åbn menuen i øverste venstre hjørne.

Tryk “Indstillinger”

Slå “Foreslå automatisk en kategori” til.

Hvordan sætter jeg kategorier op?

Sådan foreslår vi kategorier

Det virker ved, at Kontolink automatisk vil foreslå den rigtige kategori.

Det gøres ud fra følgende prioritering:

1. Hvad du selv har gjort før med lignende banktransaktioner
  2. Hvad andre Kontolink-brugere har gjort med dem
  3. Intet forslag

Det betyder altså at køber du fast din kaffe i Lagkagehuset hver morgen.

Så skal du første gang vælge kategorien i Kontolink

Næste gang vil Kontolink komme med det rigtige forslag.

Så kan du lynhurtigt bogføre, når alt du skal gøre er at verificere du har det rigtige bilag.

Hvad er en kategori?

Kategorierne er vores måde at koble op til dit regnskabssystems kontoplan. Kontoplaner bruges til at inddele udgifter i et regnskab. Det kan være en konto for kaffe, personalepleje eller brændstof.

Vi kobler op, så du kan bogføre uden at skulle huske alle de særlige numre i din kontoplan.