Opsætning af Icloud-mail til Kontolink

Denne artikel vil hjælpe dig med at sætte din Icloud-mailkonto op som bilagskilde i Kontolink. Det vil gøre, at Kontolink automatisk kan matche bilag fra Icloud-mailen til dine banktransaktioner.

Opsætning af Iclould til Kontolink

Først skal du logge ind på din AppleID konto for at lave en særskilt adgangskode til Kontolink på https://appleid.apple.com/account/manage . (oftest samme login som til dit Apple ID).

Log nu ind på dine oplysninger, og alt efter om du har AppleID på dansk eller engelsk så find punktet “Sikkerhed” (“Security).

Klik på “Opret en adgangskode” under APP-SPECIFIKKE ADGANGSKODER.

Herefter får du mulighed for at have en overskrift til adgangskoden, så du altid kan finde den igen. Vi anbefaler du kalder den Kontolink.

Du vil nu få en APP specifik kode. Markér den og kopier den ved højreklik og kopier.

Opsætning i Kontolink af Icloud

Nu skal du tilbage i Kontolink med din oprettede kode.

Klik på “menuen” og “Vælg bilagskilder”.

Væg nu “Anden e-mail (IMAP)”.

Klik videre og nu vil du komme til 2 felter, hvor du skal indtaste emailadressen og adgangskoden (adgangskoden er ikke din normale adgangskode, men den du netop har oprettet).

Udfyld oplysningerne og klik på videre (klik ikke på “manuel opsætning):

Når du har klikket videre igen, så vil du nu komme til et billede, hvor du skal vælge hvilken “Inbox” som Kontolink skal finde dine bilag i. Typisk vil det være den der hedder “INBOX”.

Vælg den ønskede og tryk “Tilknyt”.

Tillykke – Kontolink henter nu dine bilag automatisk

Nu har du sat Kontolink op til at hente bilag fra din Icloud. Alt efter hvor mange mails du har, så vær opmærksom på at Kontolink lige skal bruge lidt tid på at crawle dine mails igennem.