Eksporter en .csv fil af dine transaktioner

Udover Kontolinks direkte integrationer, så er det muligt at anvende appen på tværs af systemer ved at eksportere en .csv fil.

Kontolinks .csv eksport giver dig en fil med alle dine transaktioner samt link til bilag, bilagsnummer, note og kategori. Det kan derefter direkte læses ind i mange forskellige systemer.

Hvad er en .csv fil?

CSV står for comma-separated values, og er en form for regneark der bruges til at gemme og dele data.

Det er et af de mest gængse formater for data i verden. Navnet kommer af at værdierne i regnearket er adskilt af kommaer. Se også nedenunder.

Sådan ser filen ud

Åbnes filen i mange programmer vil den se sådan her ud:

Det er selvfølgelig temmelig rodet, men viser at filen indholder rå data. Åbnes den i f.eks sheets får vi noget lidt mere læseligt

Filen indeholder specifikt følgende værdier: dato, beløb, valuta, godkendt (status), transaktionstekst, link til dokument, bilagsnummer, note, kategori

Tryk her og download et eksempel på en eksporteret .csv fil

Sådan henter du filen i Kontolink

Åbn menuen og tryk på knappen eksporter csv som set her til venstre.

Herefter sendes en email til dig med .csv filen til videre brug.

Undersøg med dit valgte system hvordan det importeres.