Regnskabsordbogen

Alt hvad du behøver at vide om regnskab og bogføring – samlet ét sted

MobilePay

Hvad er MobilePay?

MobilePay er en innovativ betalingsapp, der tilbyder en nem og hurtig måde at overføre penge på via en mobiltelefon. Tilsluttet brugerens betalingskort og smartphone, forenkler denne app processen med at sende penge til andre brugere, samt modtage betalinger, gennem en simpel swipe-funktion. Appen er tilgængelig for både private og erhvervskunder, og understøtter en bred vifte af danske betalingskort.

Bogføring af MobilePay

Kontolink tilbyder en løsning der automatisk kan bogføre Indtægter og gebyrer fra MobilePay. Kontolink henter automatisk transaktionerne og bogfører dem korrekt i regnskabssystemet. Med denne løsning skal du heller ikke bruge lang tid på at finde samtlige transaktioner, Kontolink gør det nemt, hurtigt og automatisk.

Sådan fungerer MobilePay

For at tage MobilePay i brug, skal du starte med at downloade appen til din smartphone. Oprettelse af en brugerprofil kræver indtastning af personlige oplysninger såsom navn og CPR-nummer, samt bekræftelse af mobilnummeret gennem en aktiveringskode. Efterfølgende skal du acceptere appens brugsvilkår og tilknytte dit betalingskort ved at indtaste kortoplysningerne. En selvvalgt firecifret kode bliver nødvendig for fremtidig adgang til appen.

Med MobilePay kan du nemt sende og modtage penge fra andre brugere med et dansk mobilnummer, takket være appens “send” og “anmod” funktioner. Aktivitetshistorik giver dig overblik over dine transaktioner. Brugen af appen er gratis for private, mens der pålægges gebyrer for erhvervsbrugere.

Understøttede betalingskort og beløbsgrænser

MobilePay accepterer en række danske debet- og kreditkort, herunder VISA/Dankort, Dankort, VISA, VISA Electron, Maestro, Mastercard, og Mastercard Debit. Brugere kan tilknytte op til seks betalingskort til deres MobilePay-profil.

Appen har fastsatte daglige og årlige beløbsgrænser for overførsler og betalinger, afhængigt af brugerens valgte identifikationsmetode. Disse grænser varierer, men formålet er at sikre en sikker brug af tjenesten.

MobilePay´s tilgængelighed

MobilePay er designet til at være tilgængelig for alle med et dansk betalingskort, mobilnummer, og CPR-nummer. Appen kræver en smartphone eller tablet for download og brug, og understøtter betalinger mellem privatpersoner, i butikker, online, samt til og fra virksomheder.

Erhvervsbrug af MobilePay

Virksomheder kan drage fordel af MobilePay Invoice for at sende fakturaer til kunder, hvilket ofte resulterer i hurtigere betaling. Denne funktion faciliterer effektiv håndtering af betalinger fra forbrugere til virksomheder.