Automatisk godkendelse af leverandørbetalinger

Kontolink gør det muligt for dig, at udligne dine leverandørfakturaer helt automatisk.

Når leverandørfakturaen er oprettet og bogført i regnskabssystemet, vil Kontolink registrere og udligne betalingen så snart den fremgår på bankkontoen.

Vælg “Indstillinger” i menuen og her “Aktiver automatisk godkendelse
af leverandørbetalinger”.

Kontolink vil nu automatisk udligne dine leverandørbetalinger ud fra følgende match:

• Fakturanummer eller anden reference på min. 4 cifre på faktura matcher med information fra banken

• Fakturabeløb og indbetalingsbeløb matcher 100 %

• Dato på indbetaling og forfaldsdato matcher banktransaktionen +/- 180 dage

Leverandørbetalinger i valuta

Få kundeindbetalinger i valuta bogført helt automatisk og i den rigtige kurs – På helt samme måde!

Valuta udligning understøttes i e-conomic og Uniconta.

Har du brug for hjælp?

Vi giver altid en hjælpende hånd med, så skriv eller ring gerne til os 😊