Automatisk afstemning af allerede håndterede transkationer

Med Kontolink er det muligt at lave din e-conomic eller Dinero bankafstemning automatisk og enkelt direkte på mobiltelefonen.

Kontolink holder selv styr på hvad du allerede har bogført. Det gør vi med funktionen auto-afstem.

Auto-afstem kigger på hvad der allerede er oprettet i dit regnskabsprogram. Her kigger vi både på det bogførte og det der eventuelt ligger åbent.

Genkend de afstemte transkationer med både et logo for regnskabsprogrammet samt teksten “Afstemt”:

Se videoen eller læs artiklen, der beskriver hvad du skal gøre, hvis det sker.

Auto afstem i detaljer

For lige at gå lidt i detaljer med hvordan auto-afstem fungere, så har den følgende logik:

1. Først finder vi alle relevante posteringer fra regnskabsprogrammet (her kigger vi på den bankkonto du har sat op i Kontolink – “menu”, “regnskabssystem” og “bankkonto”
  2. Herefter kigger på alt det du ikke har godkendt i Kontolink, og auto-afstemmer ud for følgende:

Vi auto-afstemmer transaktioner i Kontolink og posteringer i regnskabsprogrammet, når de ligger indenfor 3 dage af hinanden og beløbene er ens. De vil blive auto-afstemt.

Såfremt der findes flere med samme tekst og beløb på den samme dato, så vil vi ikke auto-afstemme.

e-conomic: Kassekladde og bogført

I e-conomic kigger auto-afstem både på hvad der ligger i kassekladden og hvad der allerede er bogført.

Dinero: Bilagsoversigt og bogført

I Dinero kigger vi både i bilagsoversigten og vi kigger på hvad der er bogført. Bemærk: Det er desværre ikke muligt at afstemme op imod hvad der ligger i kassekladden i Dinero. Dinero har ikke eksponeret dette i deres API.

Se vores Sneakpeak af funktionen her: