Automatisk afstemning af allerede håndterede transkationer

Med Kontolink er det muligt at lave din e-conomic eller Dinero bankafstemning automatisk og enkelt.

Kontolink holder selv styr på, hvad du allerede har bogført. Det gør vi med funktionen auto-afstem.

Auto-afstem kigger på hvad der allerede er oprettet i dit regnskabssystem (Både på det bogførte, og det der måtte ligge åbent).

Genkend de afstemte transakationer med både et logo for regnskabsprogrammet samt teksten “Afstemt”:

Auto-afstem i detaljer

Kontolink finder alle relevante posteringer fra dit regnskabssystem. Herefter bliver de posteringer, som ikke er godkendt i Kontolink automatisk afstemt, såfremt følgende matcher:

• Beløb skal matche fra banktransaktion og postering
  • Datoen skal matche med 3 dage +/-

Såfremt der findes flere med samme tekst og beløb på den samme dato, så vil vi ikke auto-afstemme.

e-conomic: Kassekladde og bogført

Bruger du e-conomic, vil Kontolink auto-afstemme ud fra det allerede bogførte, og ud fra hvad der ligger i din kassekladde.

dinero: Bilagsoversigt og bogført

Bruger du dinero, vil Kontolink auto-afstemme ud fra det allerede bogførte, og ud fra hvad der ligger i bilagsoversigten.

Bemærk: Det er desværre ikke muligt at afstemme op imod, hvad der ligger i kassekladden i dinero. Dinero har ikke eksponeret dette i deres API.