og  

 præsenterer

Automatisk regnskab og bogføring​

Træt af bilag der mangler, når der skal laves moms og regnskab? Kontolink indsamler og matcher automatisk dine bilag med dine bankposteringer, så du undgår fejl og får mere tid.

Gør som Marcus og slip for jagten på bilag

Før vi fik Kontolink brugte vi alt for meget tid og energi på at finde og indsamle bilag, og på at registrere kundeindbetalinger, men det problem har Kontolink løst.

Marcus Feldthus

Agency Lead & Co-founder for Abel

Få mere tid og undgå fejl

Slut med manuel vedhæftning af bilag

Kontolink finder automatisk bilag i din mail, fra dit telefonkamera samt i din Dropbox og tilknytter dem automatisk til dine tilsvarende bankposteringer. Nemt.

Altid styr på dine bilag

Det er slut med manglende bilag. Kontolink har altid en fuld opdateret liste over bilag som du har styr på, og hvilke bilag du skal følge op på.

Altid retvisende regnskab

Kontolink tager udgangspunkt i transaktionerne fra din bank, derfor vil saldoen på banken i dit regnskab altid være rigtig, og give dig overblikket i din virksomhed.

Automatisk registrering af indbetalinger fra kunder

Når en kunde betaler en regning, så holder Kontolink styr på indbetalingen, så du altid ved hvem der skal rykkes for betaling.

Forbind Kontolink med dine yndlings apps og services

Lad kontolink vedhæfte dine bilag fra Dropbox til dine banktransaktioner og overfør automatisk dine godkendte transaktioner til dit regnskabssystem. Brug Kontosnap app’en til hurtigt at tage brugbare billeder af dine bilag.

Når du har godkendt dine transaktioner overføres de automatisk til dinero, så dit dashboard og din bilagsoversigt altid er opdateret og du således har et retvisende overblik over din økonomi.

Læs mere her

 

Når du har godkendt dine transaktioner overføres de automatisk til e-conomic. Du kan se både posteringen og det vedhæftede bilag, og du skal nu blot indtaste en konto.

 

Forbind din Dropbox til kontolink og lad kontolink finde relevante bilag i din dropboxmappe.

Med kontolinks kamera app sikrer vi at du altid har de rette oplysninger når du skal lave bruge bilaget. Vi verificerer om “beløb”, “dato” og “tekst” fremgår klart og tydeligt.

Læs mere her

 

Kom nemt i gang

Forbind Kontolink med

1. Gmail

2. Mobilbank fra
Spar Nord

3. Regnskabssystem

Så er du igang!

Nemt regnskab med udgangspunkt i dine banktransaktioner fra Spar Nord

Banktransaktioner er en essentiel del af regnskabet i de små virksomheder. Med Kontolink og Spar Nord har du derfor det perfekte match. Med dine transaktioner direkte fra Spar Nord til Kontolinks app, kan du sætte regnskabet på auto-pilot.

Det digitale regnskab har aldrig været nemmere. 

Kim Agger, stifter og CEO

Priser fra 39,-

Prøv gratis og helt uforpligtende i 30 dage – og husk at du med Spar Nord får 30% rabat på prisen. 

Det siger vores brugere om os

Vil du gerne høre mere?