Lone har fået mere tid til rådgivning

Lone Vinge, Indehaver i Talstærk.

“Digitalisering bringer mange fordele med sig.” 

Særligt hvis du spørger Lone Vinge, som er indehaver i Talstærk og samtidig driver abonnementsklubben ‘Din Online RevisorTerapeut’.

Hun understreger, at #digitalisering afføder fremtidens måde at være revisor på. De automatiserede processer giver langt mere tid til det rådgivende arbejde.

“Mine kunder føler sig meget mere trygge, når jeg rådgiver dem omkring deres virksomhed med udgangspunkt i deres regnskab. Sammen lærer vi at tidsoptimere og automatisere det manuelle arbejde. Det betyder, at kunderne får mere ud af deres tid med mig. Og samtidigt får de mere tid til deres egne fagområder.”

Hun tilføjer:

“Jeg elsker, at verden bliver mere #digital. Det skaber nemlig også mere fokus på mennesket bag, da rådgivningen bliver vigtigere og tillidsbåndet mellem mine kunder og jeg dermed bliver større. Jeg tænker, at det er derfor, de kalder mig ‘Revisorterapeuten.” 

"Mine kunder får mere ud af deres tid med mig. Samtidigt får de også mere tid til deres eget arbejde."

Kontolink indsamler automatisk alle dine bilag og matcher med tilhørende banktransaktion. Det minimerer din tid brugt på regnskab markant, og du får mere tid til de fede arbejdsopgaver, som din hverdag har at byde på.

Se hvor nemt det er at komme i gang