Automatiseret bogføring giver dig mulighed for mere tid til dine teknologiske løsninger

Vi bevæger os mere hen mod mere digitalisering, og teknologi bliver i større omfang en vigtigere del i vores hverdag. Som tech-virksomhed i Danmark ved du, hvad det vil sige, og du stræber derfor efter innovation og effektivitet. Men hvorfor bruge unødvendig tid på bogføring, når der findes en automatiseret løsning?

Tech-virksomheder, især dem med base i tech-hubs som København og Aarhus, arbejder konstant med avancerede teknologier, udvikler banebrydende software og skaber webportaler, der transformerer vores verden. Men når det kommer til regnskab, står mange over for de samme traditionelle udfordringer: manuelt arbejde, manglende bilag og tidskrævende processer.

Tech møder tech 

Din teknologi er hjertet af din innovation, men hvorfor skulle dit regnskab være en undtagelse? Kontolink bringer en teknologi til regnskabsverdenen, der sikrer, at din tech-virksomhed kører med samme effektivitet og præcision som dine egne teknologiske løsninger. Her er, hvad vi tilbyder:

  • Automatisering: Slip for manuelt, tidskrævende indtastningsarbejde og få mere tid til dine teknologiske løsninger.
  • Integration: Kontolink samarbejder med kendte regnskabsprogrammer såsom Dinero, Billy og e-conomic. Kontolink integreres med dem, så du kan sætte regnskabet på autopilot.
  • Løbende bogføring: Altid opdateret regnskab, der giver dig det nødvendige overblik over din tech-virksomheds økonomi.
  • Færre fejl: Med automatiseret indsamling af bilag og matchning med banktransaktioner reduceres risici for fejl signifikant.

Tech-virksomheder er med til at udvikle samfundet og sætte skub i en lettere hverdag for mange. Som en tech-virksomhed forstår du, hvor vigtig teknologi er for hverdagen. Her kommer Kontolink ind i billedet, Kontolink stræber også efter at skabe en nemmere hverdag for virksomheder. Bogføring er tidskrævende og kan tage tid fra andre vigtige værdiskabende aktiviteter. Kontolinks software er designet til at løse det problem og gøre manuelle fejl og tidsspild til fortid.

Kontolink imødekommer dine behov

I en verden drevet af teknologi skal dit regnskab ikke være det svage led. Kontolink er designet til at imødekomme behovene hos tech-virksomheder, så du kan fokusere på det, du gør bedst: at være innovativ og drive din forretning fremad. Med Kontolink ved din side kan du være sikker på, at dit regnskab er lige så avanceret og effektivt som de teknologiske løsninger, du udvikler. Gør regnskab nemt, effektivt og fejlfrit med Kontolink. 

Prøv Kontolink gratis i 30 dage og oplev de mange fordele, som softwaren tilbyder