De to modeller for bogføring af salg med Kontolink

I den moderne verden af digital bogføring er det essentielt for revisorer og bogholdere at være opdaterede med de nyeste teknologier og værktøjer. En af de teknologier, der har vundet stor popularitet, er Kontolink. Denne artikel vil dykke ned i de to modeller for bogføring af salg med Kontolink og hvordan det kan gavne revisorer og bogholdere.

1. Automatisk afstemning med Kontolink

Kontolink tilbyder en automatisk afstemning af betalingsindløser specielt designet til bogholdere og revisorer. Med denne service får man et 100% overblik over betalinger, gebyrer og payouts. Det er kompatibelt med flere betalingsudbydere som Flatpay, Clearhaus og Paylike samt dankortbetalinger. En fordel er også, at det tager under fem minutter at sætte op.

Mange bogholdere og revisorer står over for udfordringer, når det kommer til afstemning og bogføring af kreditkortsalg gennem en indløser. Kontolink eliminerer disse udfordringer ved at tilbyde en fuldautomatisk registrering af kreditkortbetaling og gebyrer. Dette giver et løbende overblik over salg, gebyrer og udestående, hvilket reducerer risikoen for fejl og sparer tid.

2. Integration med regnskabssystemer 

Kontolink integrerer med populære regnskabssystemer som E-conomic, Dinero, Uniconta og Billy. Dette sikrer en korrekt momsopgørelse, da afstemning sker på baggrund af salgspris. Desuden opretter Kontolink automatisk elektroniske dokumenter for hver indløsertransaktion, hvilket sikrer overholdelse af den nye bogføringslov.

Fordelene ved Kontolink

  • Tidsbesparelse: Manuel afstemning kan være tidskrævende og ensformig. Med Kontolink kan bogholdere og revisorer frigøre tid til andre vigtige opgaver.
  • Eliminering af Risici for Fejl: Manuel afstemning kan føre til fejl. Kontolink automatiserer processen, hvilket eliminere risici for manuelle fejl.
  • Overholdelse af den Nye Bogføringslov: Kontolink sikrer, at alle transaktioner digitaliseres og lagres digitalt, hvilket er i overensstemmelse med den nye bogføringslov.

Kort sagt, for revisorer og bogholdere, der ønsker at optimere deres arbejdsprocesser og sikre nøjagtighed i deres bogføring, er Kontolink et uundværligt værktøj. Med dets automatiske afstemningsfunktioner og integration med populære regnskabssystemer er det nemmere end nogensinde at holde styr på salg, gebyrer og udestående.