Automatiseret bogføring for softwarevirksomheder med Kontolink

Softwareløsninger er med til at fremdrive en masse innovation, og fremtiden byder på flere smarte løsninger, der ved hjælp af software er med til at gøre hverdagen nemmere. I Kontolink forstår vi, hvor vigtigt det er for softwarevirksomheder at være på forkant med teknologien. Og mens du fokuserer på at udvikle banebrydende software, kommer bogføring ind i billedet. Her kan en tanke ofte være: Findes der en løsning, der kan få bogføring lettere og hurtigere overstået? 

Det er her, Kontolink kommer ind i billedet. Vores platform automatiserer din bogføring, eliminerer manuelle processer, sparer dig værdifuld tid og reducerer risikoen for fejl.

Hvordan fungerer Kontolink?

Vi automatiserer dit regnskab ved at finde bilag i din mail, fra dit mobilkamera og i din Dropbox, og derefter kan vores software matche dem med dine bankposteringer. Dette sikrer, at du altid har styr på dine bilag og har et opdateret regnskab. Derudover holder vi styr på kundeindbetalinger, så du altid ved, hvem der skal rykkes for betaling.

Hvorfor vælge Kontolink?

Der er mange fordele ved at vælge Kontolink; områder som effektivitet, tidsbesparelse og færre fejl er alle punkter, som Kontolink er med til at løse.

  • Effektivitet: Slut med manuel vedhæftning af bilag. Vi sørger for, at bilag automatisk bliver indsamlet og matchet med tilhørende banktransaktioner.
  • Tidsbesparelse: Med vores automatiserede bogføring kan du fokusere mere på din kerneforretning og mindre på administrative opgaver.
  • Fejlreduktion: Vores automatisering reducerer risikoen for menneskelige fejl, hvilket kan spare din virksomhed for potentielle omkostninger.

For softwarevirksomheder, hvor innovation og effektivitet er nøgleord, er Kontolink den ideelle partner. Med fokus på automatisk bogføring og integration med populære regnskabssystemer som Dinero, e-conomic og Uniconta, er vi fremtidens måde at tænke regnskab på.

Så hvis du er en softwarevirksomhed og ønsker at optimere din bogføring, er det værd at overveje Kontolink som din næste partner.