Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KontoTalk #4: C3PO

Vi lever i en tid hvor digitalisering og automatisering uundgåeligt er en stor del af vores hverdag. Tidsbesparende apps og systemer skyder op omkring os. Og man fristes til at tænke, at der snart ikke kan eksistere flere problemstillinger, der ikke er fundet en smart og digitaliseret løsning på.

Det høje udviklingstempo vi i de seneste par år har været vidne til i Danmark inden for start-ups og digitale løsninger, havde ikke været muligt uden innovative idéudviklere, der brænder for at tidsoptimere og fjerne besvær i vores hverdag. Man kan sige, de tager en for holdet, da fokus endegyldigt er at gøre nogle processer nemmere, hurtigere og lettilgængelige for os andre.

Kontolink tager udviklingstempoet seriøst

I Kontolink har vi konstant fokus på at justere, finpudse og udvikle os, så vores produkter fortsat er innovative og eliminerer en byrde hos vores brugere. 

Derfor har vi taget titlen CPO – altså Chief Product Owner til næste niveau. Kim Agger løber med titlen som C3PO i Kontolink. Altså Chief Product Owner af tre produkter i Kontolink regi, der er med til at sætte regnskabet på autopilot og spare vores brugere dyrebar tid i hverdagen.

Fokus er altid rettet på udvikling

For Kontolink er det altafgørende, at vi altid har fokus på produktudvikling og -optimering. Branchen udvikler sig konstant, og ønsker vi at beholde vores plads på holdet, handler det om at løbe stærkt og bevare fokus.

Kontolink, Kontohub og Kontosnap er de tre produkter, som Kim har haft på tegnebrættet og ført ud i livet. Men som også nævnt ovenstående, så ændrer efterspørgslen sig konstant, og Kims ansvar for produktudvikling slutter aldrig.

De tre produkter:

Kontolink
Det er her, du har det fulde overblik over dit regnskab. Bilag, banktransaktioner og indbetalinger indhentes automatisk. Med udgangspunkt i data fra din bank matcher Kontolink transaktioner med bilag, og det eneste du skal gøre, er at godkende matchet. Læs mere her: https://kontolink.com/funktioner/ 

Kontohub
Dette er til dig, der er bogholder, revisor, regnskabskonsulent mm. Kontohub er dit administratoroverblik, hvor du kan se og tilgå alle dine kunder. Det er det samlede overblik, der gør det nemt og hurtigt for dig at lave regnskab og holde styr på manglende bilag hos hver enkelt kunde. Læs mere her: https://kontolink.com/til-revisoren-bogholderen/ 

Kontosnap
Kontosnap er din ven, når du er på farten. Eller i hvert fald, når du er ude og bruge dit fysiske kort. Det er slut med at gemme kvitteringen i lommen eller i bunden af tasken. Det er slut med krøllede og mistede kvitteringer. I stedet skal du blot tage et billede af din kvitteringen, inden du forlader butikken, og så indhenter Kontolink helt automatisk kvitteringen til dit regnskab. Læs mere her: https://kontolink.com/kontosnap/ 


Hop med ombord