post

Fejlfinding af valutaproblemer med Revolut og Kontolink

Nogle kunder oplever valuta fejl, når de bruger Kontolink til at godkende transaktioner fra deres Revolut bankkonto. Problemet opstår, fordi Kontolink tolker kontoen som værende i USD, selvom transaktionsbeløbene faktisk er i DKK.

Revolut giver mulighed for at ændre valutaindstillinger på deres konti. Hvis en konto er indstillet til USD, men transaktionerne er i DKK, kan dette skabe forvirring og føre til valutafejl i Kontolink.

“Revolut in USD”

“Revolut in DKK”

For at undgå denne type fejl, bør du tjekke og sikre, at valutaindstillingen på din Revolut-konto er korrekt sat til DKK, hvis dine transaktioner er i danske kroner.

Kontoen var oprindeligt sat til USD, men er nu blevet rettet til DKK.

Trin-for-Trin Guide til at tjekke og ændre valutaindstillinger i Revolut

1. Log ind på din Revolut-konto:

• Åbn Revolut-appen på din enhed.
    • Log ind med dine kontooplysninger.
  2. Gå til kontoindstillinger:

• Klik på fanen, der viser dine konti.
    • Vælg den konto, som du oplever problemer med i Kontolink.
  3. Kontroller valutaindstillinger:

• Se efter den aktuelle valutaindstilling for kontoen.
    • Hvis kontoen er indstillet til USD, men dine transaktioner er i DKK, skal du ændre dette.
  4. Ændre valutaindstillinger (hvis nødvendigt):

• Følg vejledningen i Revolut for at ændre valutaindstillingen.
    • Vælg DKK fra listen over tilgængelige valutaer.
  5. Gem ændringer:

• Sørg for at gemme dine ændringer.
    • Bekræft, at valutaindstillingen nu viser DKK.
  6. Opdater Kontolink:

• Log ind på din Kontolink-konto.
    • Synkroniser dine konti igen for at sikre, at ændringerne er anvendt korrekt.

Har du brug for hjælp?

Vi giver altid en hjælpende hånd med, så skriv eller ring gerne til os 😊