E-fakturering i Kontolink

Sproom til e-faktura

Står I med udfordringer, når det kommer til at håndtere e-fakturaer. En effektiv måde at løse dette problem på er ved at benytte Sproom, som kan automatisk videresende e-fakturaer til en valgfri e-mailadresse. Dette gør det muligt for virksomheder at integrere modtagelsen af e-fakturaer i deres eksisterende systemer, såsom Kontolink.

Sproom tilbyder en enkel og effektiv løsning til håndtering af e-fakturaer.

Følg nedenstående trin for at opsætte Sproom, så dine e-fakturaer automatisk sendes videre til den ønskede e-mailadresse:

Trin 1: Opret en Sproom-profil

1. Besøg Sprooms hjemmeside: Sproom Service Profile.
  2. Opret en profil ved at følge vejledningen på siden. Sproom er nemt at sætte op, ret billig og for nogle gratis.

Trin 2: Videresend e-fakturaer til en valgfri e-mail

1. Log ind på din Sproom-profil.
  2. Find indstillingerne for e-fakturaer og vælg muligheden for at videresende fakturaer.
  3. Indtast den e-mailadresse, der er knyttet til din Kontolink-konto, som destination for de videresendte e-fakturaer.
  4. Gem ændringerne.

Trin 3: Test opsætningen

1. Kontroller, at fakturaen bliver videresendt til den angivne e-mailadresse og at Kontolink derefter opfanger fakturaen.

Vi forventer, at vi på sigt vil kunne håndtere modtagelsen af e-fakturaer direkte i Kontolink, efterhånden som denne praksis bliver mere udbredt.