Bogføring med Andre Transaktioner i Kontolink

Kontolinks funktion “Andre Transaktioner” giver mulighed for at håndtere og bogføre transaktioner, der ikke automatisk indhentes fra banken.
Denne funktion er designet til at dække transaktioner, som måske ikke indgår i de almindelige, automatiserede processer, men stadig skal bogføres korrekt i regnskabet.

Eksempler på “Andre Transaktioner” kunne være kontante indbetalinger, betalinger med alternative metoder eller andre typer udgifter, der ikke indhentes automatisk. Funktionen gør det muligt at tilføje bilag og udfylde relevante data manuelt, så alt kan bogføres og afstemmes korrekt.

Hvordan tilgår du Andre Transaktioner:

1. Log ind på din Kontolink-konto.
  2. Gå til Transaktionslisten.
  3. Nederst på listen finder du en sektion kaldet Andre Transaktioner.

Send flere bilag fra Kontoboks til Andre Transaktioner:

I Kontobox kan du nemt sende flere bilag på én gang til “Andre Transaktioner”.

Sådan gør du:

1. Søg de bilag frem, du ønsker at flytte.
  2. Marker alle de relevante bilag.
  3. Send dem samlet til “Andre Transaktioner”, som illustreret på billedet nedenfor.

Opsætning af en skabelon i Kontolink:

Det er nemt at oprette en skabelon direkte i Kontolink, så du hurtigt kan håndtere flere transaktioner.
  1. Udfyld de nødvendige kategorier.
  2. Tilføj bogføringsteksten.
  3. Gem skabelonen, og brug den nemt på andre transaktioner.

Se billedet nedenfor for yderligere vejledning!

Bemærk: Bogføringsteksten bliver i øjeblikket ikke gemt i skabelonen, men vi arbejder på at få denne funktion klar snart!