Fuldautomatisk bogføring af dine betalingsposteringer med faste bogføringstekster.

I denne artikel vil vi forklare og vise, hvordan du kan opsætte Kontolink til automatisk at generere bogføringstekst på dine betalingsposteringer. Denne funktion kan hjælpe dig med at spare tid og sikrer, at du får faste posteringstekster, som du selv kan have fuld kontrol over.

Automatisk generering af bogføringstekst betyder, at du i Kontolink selv kan tilføje en specifik bogføringstekst til dine betalingsposteringer.

Dette kan omfatte fakturanumre, kunde nummer, kundens navn, betalingsformål og andre relevante oplysninger.

Sådan konfigurerer du automatisk generering af bogføringstekst i Kontolink:

Guide:

• Log ind på din Kontolink-konto:

• Åbn Kontolink-appen eller gå til Kontolink-websitet.
  • Gå til regnskabssystem:

• Vælg “Automatisk bogføringstekst” ved regnskabssystemet.
  • Opsæt regler for automatisk tekstgenerering ved kundeindbetaling og/eller leverandørbetaling:

• Klik på “Angiv tekst”.
    • Definer de regler, du vil anvende. Det kan omfatte:
      • Fakturanr.:
      • Kundenr.:
      • Kundenavn

Angiv hvordan teksten skal se ud (f.eks. “Faktura: [fakturanummer] – Kunde: [Kundenr.]”).

• Gem ændringer:

• Når du har oprettet dine regler og automatisk bogføringstekst, klik på “Gem” for at aktivere dem.
  • Kan kombineres med automatisk godkendelse:

• Når du har opsat dine regler, kan du også aktivere funktionen for automatisk godkendelse af transaktioner.
    • Gå til sektionen “aktiver autogodkendelse” i indstillingsmenuen, og aktiver automatisk godkendelse.
  • Test reglerne:

• Foretag en testtransaktion eller se på eksisterende transaktioner for at sikre, at teksten genereres korrekt og at autogodkendelse fungerer.