Gebyr på mobilepay

Gebyr på MobilePay

Gebyr på MobilePay er en vigtig ting at forstå hvis du ejer en webshop og /eller fysisk butik, eller overvejer at tage imod MobilePay som betalingsmiddel. 

I denne blog vil vi komme nærmere på

  • MobilePay erhverv
  • MobilePay erhverv gebyr
  • Bogføring af MobilePay gebyrer
  • En nem og smart måde at bogføre MobilePay gebyrer og salg på

MobilePay erhverv

MobilePay er blevet et af de mest anvendte betalingsmidler med over 200.000 butikker og webshops. MobilePay erhverv giver din virksomhed mulighed for at opsætte en nem og hurtig måde at modtage betalinger på. For at tage imod MobilePay kræver det ikke en dankort terminal men blot et klistermærke med nummer og qr kode som kunderne kan scanne og sende penge hurtigt. 

Det er på mange måder nemt og enkelt både for virksomhed og kunde, det går hurtigt og i princippet kan flere betale på samme tid udenom køen. i takt med den stigende popularitet som MobilePay oplever er det mere eller mindre en betalingsmetode som er svært at komme udenom.

MobilePay erhverv gebyr

Når du bruger MobilePay som betalingsmetode er det vigtigt at vide at der er et gebyr på MobilePay.

MobilePay har en enkel måde at opkræve gebyrer på. Strukturen er sat op efter om du har online betaling på webshop eller har en fysisk butik.

Gebyrer på MobilePay af webshop salg

Hvis du har en webshop er strukturen forskellig afhængig af hvor meget omsætning du forventer gennem MobilePay.

  • Omsætning på 0-10.000.000 DKK: 1,49% + 1 kr pr transaktion.
  • Omsætning på 10-100.000.000 DKK: 0,99% + 1 kr pr transaktion.

Strukturen betyder at jo mere din virksomhed vækster jo mindre opkræver MobilePay, det kommer virksomheden i vækst til gode.

Gebyrer på MobilePay i fysisk butik

Hvis du har en fysisk butik er gebyrerne faste og uafhængig af din omsætning. 

  • 0,99% pr transaktion.

Bogføring af MobilePay gebyrer

På samme måde som gebyrer fra f.eks andre betalingskort skal du også sikre at du bogføre MobilePay gebyrer. Det kan godt være udfordrende, at skulle bogføre en masse MobilePay gebyrer. Modtager du mange betalinger er det uundgåeligt at der ville være en masse gebyrer der trækkes fra på din virksomheds konto.  Det kan skabe stor frustration at skulle sidde og bogføre gebyrerne manuelt.

Automatisk bogføring af ALLE MobilePay transaktioner med Kontolink

Det kan være frustrerende at skulle bogføre MobilePay gebyr og salg manuelt. Hvis der er mange transaktioner kan dette være tidskrævende og dermed skabe frustration. Det kan derfor være en stor hjælp at spare tid på det så der er mere tid til kunder. 

Kontolink kan hjælpe dig med at spare tid og give dig mere tid til det der betyder noget, nemlig dine kunder. Du vil opleve at den mængde tid gør at du slipper for frustrationer mens det hele spiller.
Kontolink forbinder med din MobilePay konto og henter alle transaktioner dvs det er både gebyrerne men også salget. Når Kontolink har fået forbindelse bliver alle transaktionerne automatisk bogført og inkludere samtidig et automatisk generet bilag der viser beløbet. Du skal blot godkende transaktionerne 5 gange på både gebyr og salg. Når det er gjort vil Kontolink helt automatisk gøre dette fremrettet og sende det ind til dit regnskabssystem. Det betyder at du kan sikre at MobilePay transaktioner altid er bogført korrekt og du spare værdifuld tid som kan bruges på kunder.

MobilePay gebyr, er et gebyr som en virksomhed skal betale på hver MobilePay transaktion. læs mere om MobilePay gebyr.

MobilePay erhverv er når en virksomhed ønsker at bruge MobilePay som betalingsmiddel. Læs mere om MobilePay erhverv