Bogføringsprogram til små virksomheder

bogføringsprogram

Som en mindre virksomhed er bogføring nok ikke noget du vil bruge tid på. Din forretning har brug for tid til at lave forretning og ikke bogføring. Det kan også være en relativ stor omkostning at ansætte en bogholder. Derfor kan det være en god ide,  at undersøge et bogføringsprogram til små virksomheder som kan stå for bogføringen. Kontolink kan hjælpe Små virksomheder med deres bogføring ved at bogføre automatisk.

I denne blog fortæller vi om 

Leder du efter et bogføringsprogram der automatisere bogføringen? Så vil vi gerne tage en snak med dig hvor vi kan snakke om hvordan Kontolink kan skabe værdi for dig.

Manuel bogføring sammenlignet med automatisk bogføring

I mange år har manuel bogføring været måden at gøre det på, men teknoligen har udviklet sig. Nu er alt ikke længere med papir og blyant, det meste sker digitalt nu. Manuel bogføring håndteres i dag i regnskabssystemet og her kan man bogføre digital.  De seneste år er ai og automatisering begyndt at storme frem, Automatisering bliver i højere grad en del af hverdagen. Det samme gælder automatiseret bogføring, automatiseret bogføring er kommet til verdenen for at hjælpe med at spare tid, undgå fejl og løbende have fuldt og korrekt overblik over regnskabet. Det er ikke altid fedt at bruge flere time på at håndtere gentagne opgaver manuelt og derfor er automatiseret bogføring helt ideelt.

Hvorfor vælge et bogføringsprogram?

Som en mindre virksomhed, er bogføring ikke det som du vil bruge tid på, Du vil gerne bruge tiden på forretning frem for bogføring. Har du ikke ansat en bogholder eller en revisor, giver det rigtig god mening at vælge et bogføringsprogram som kan automatisere din bogføring. fordelen ved at automatisere gennem et bogføringsprogram er at du kan spare tid, undgå fejl samt iskre et korrekt regnskab. Tiden du spare og fejlene du undgår gør at du kan fokusere på din forretning.