Automatisering af bogholderi med Kontolink

Er du nysgerrig på automatisering af bogholderi? Så skal du læse med.

I dette blogindlæg, kommer vi ind på et spørgsmål og områder vi ofte hører.

  • Tager automatisering mit job som bogholder?,
  • Hvordan Kontolink automatisere bogholderiet.
  • Hvordan du undgår fejl, får løbende overblik og sparer tid med Kontolink.

Fra det her

Til det her

Tager automatisering mit job som bogholder?

Der sker meget med kunstig intelligens i øjeblikket og udviklingen fortsætter med hastige skridt. Mange mennesker tænker over hvordan kunstig intelligens har indflydelse på deres arbejde og om det bliver erstattet. Vi kan godt forstå nogle af de bekymringer som kunstig intelligens og automatisering skaber. Men kunstig intelligens som det ser ud lige nu hjælper med effektivisering af arbejdet, mange gentagne tunge opgaver kan kunstig intelligens hjælpe med.

For en bogholder betyder det at mange af de gentagne manuelle opgaver kan effektiviseres grundet automatisering. Det gør arbejdet lettere og muliggør håndtering af flere kunder.

Hvordan automatiserer Kontolink bogholderiet?

Kontolink har en vision om at du som bogholder skal undgå fejl, spare tid og få løbende overblik over regnskabet og dine kunder.

Lad os tage nogle eksemplerne.

Du er bogholder og skal bogføre for en kunde, du har adgang til kundes bank og bilag.

Kontolinks automatisering kommer her ind i billedet, fordi med automatisering læses transaktionerne og får samtidig det tilhørende bilag koblet til automatisk. Det vil altså sige at du undgår at skulle sidde og håndtere en masse gentagne transaktioner.

Et andet eksempel er hvis du skal bogføre for en webshop,  kan der være mange transaktioner. Kontolink henter transaktionerne igen og det kan både være gennem en indløser eller MobilePay. Transaktionerne vil ikke have bilag på, men det sørger Kontolink for at oprette automatisk. Bilag indeholder beløb, tekst og dato.
Vi gør det samme med gebyrerne, de bliver også bogført automatisk med et automatisk genereret bilag.

Du kan også opsamle salg og gebyrer på månedbasis og få fuldt overblik og månedens salg og gebyrer fra både indløser og MobilePay.

Alt sammen ryger over i dit foretrukne regnskabssystem.

Løbende overblik over dine kunder i Kontolink

Kontohub er en platform hvor du har fuldt overblik over alle dine kunder. Du kan se hivlke kunder mangler bilag og sende automatiske beskeder til dem så du sikre at intet bliver glemt og alt kan bogføres korrekt.  

Du sikrer et korrekt regnskab

Når du bruger Kontolink sikre du et korrekt regnskab, du sikre at alt bliver bogført korrekt for dine kunder. Den tid du spare og de fejl du undgår hjælper på pres op til f.eks momsfristen.

Kunne du tænke dig at automatisere bogholderiet?

Hvis du kunne tænkte dig at undgå fejl, få løbende overblik og spare en masse tid med kontolink, kan du booke et møde med os og få en gennemgang af Kontolink.