Få hjælp til bogføring og regnskab med automatisering

Leder du efter hjælp til bogføring og regnskab? så er du kommet til det rette sted. Bogføring og regnskabs for begyndere kan godt være  en udfordring.
I denne blog vil vi fortælle dig, hvordan du kan gøre bogføring let hvis du enten skal stå for bogføringen selv, eller vil gøre arbejdet lettere for din bogholder/revisor.

Kort fortalt hjælper kontolink med at automatisere bogføringen og alt ryger over i dit foretrukne regnskabssystem. Det kommer vi nærmere ind på længere nede.


Manuel bogføring sammenlignet med automatisk bogføring

Automatisk bogføring

Automatisk bogføring, hvorfor?

Automatisk bogføring gør hverdagen lettere for dig eller din bogholder/revisor. Forestil dig en hverdag hvor der ikke er fejl i regnskabet, hvor der er løbende overblik og hvor der spares tid som kan bruges på vigtigere ting som f.eks mere forretning.  
Det er den hverdag som automatisk bogføringen kan hjælpe med. 

Hvorfor bruge Kontolink?

Kontolink starter i banken, dvs vi tager udgangspunkt i de transaktioner der kan ses i banken. Kontolink er programmet du bruger før regnskabssystemet, vi er en overbygning til dit foretrukne regnskab.

  • Kontolink henter automatisk transaktioner fra banken og finder tilhørende bilag fra mail eller Dropbox.
  • Kontosnap er vores kamera app, dvs er er du f.eks ude og handle og får en fysisk kvittering tager du blot et billede. Kvitteringen  bliver automatisk vedhæftet til transaktionen.
  • Automatisk bogføring af indløser (kortbetalinger i butik og webshop) samt MobilePay Salg, gebyrer. Du har også mulighed for at opsamle dem på månedsbasis så du har et fuldt månedeligt overblik over salg og gebyrer for måneden.
  • Integration til dit foretrukne regnskabssystem, hvor alt automatisk ryger over

Hvis du bruger Kontolink som led i bogføringen vil du opdage hvordan du undgår fejl, sparer tid og får et løbende overblik over bogføringen.

Det giver en masse fordele til de små virksomheder, men selv hvis du har en bogholder på kan der også frigøres tid til f.eks mere forretning og der kan sikres et korrekt regnskab.

Er Kontolink det rette match til dig?

hvis du kunne tænke dig at tage en snak med os hvor vi gennemgår funktioner samt dine personlige behov, så book et møde med os til en gennemgang.