Hjælp til bogføring

Søger du hjælp til bogføring? så er du kommet til det rette sted. Bogføring kan godt være svært at komme i gang med, bogføring som begynder er ikke noget der kan læres på den dag. 

I denne blog vil vi gerne fortælle dig at du nemt kan komme igang med bogføringen med Kontolink. Skal du selv stå for bogføringen er automatiseret bogføring nemlig en kæmpe stor hjælp og det vil vi gerne fortælle dig om.

Automatiseret bogføring - din hjælp til bogføring

Når du søger hjælp til bogføring så er automatiseret bogføringen vejen frem, du kan spare en masse tid, du kan undgå fejl og du kan have løbende overblik. Forestil dig at skulle bogføre salg og gebyrer manuelt fra webshop eller butik, eller finde frem til bilag der skal kobles til transaktionen.
det er tidskrævende og kan føre til fejl. Fejl skal undgås i bogføringen, fordi hvis der er fejl kan det føre til forkert indbretning af moms som kan føre til bøder. De fejl undgås ved automatisering, softwaren klarer arbejdet mens du kan fokusere på vigtigere ting.

Automatiseret bogføring med Kontolink - Vi kan hjælpe dig med bogføring

Kontolink tager udgangspunk i banken, dvs vi starter fra banken. Vi henter transaktioner fra banken og finder bilag fra din mail eller dropbox hvorefter vi kobler dem til transaktionen så de kan bogføres automatisk. Kontolink kan ogsp bogføre salg og gebyrer fra indløser, dvs hvis du tager imod betalinger i webshop eller butik kan Kontolink automatisk bogfører salg og gebyrer, det gælder også for MobilePay.  Kontolink er integreret med kendte regnskabssystemer såsom e-conomic, Dinero, Billy, Uniconta og Airboss

Liste over Kontolinks funktioner

  • Bilagsindsamling: Kontolink henter automatisk bilag fra din mail eller dropbox, vores software kan derefter koble dem til transaktionen i banken, et eksempel på dette kan være en faktura. Når dette er sket vil Kontolink sende det over i regnskabssystemet hvor det vile være 100% bogført.
  • Automatisk afstemning af Indløser og MobilePay: Kontolink afstemmer indtægter og gebyrer fra kort betalinger og MobilePay. Det vil sige at vi automatisk bogfører indtægterne og gebyrer og sikre at alt stemmer ens samtidig med at vi automatisk genere et bilag til transaktionen. Kontolink er integreret med Clearhaus, Paylike,Flatpay og MobilePay.
  • Kontosnap til bilag: Vi har en kamera app der gør at du kan tage billeder af kvitteringer. Er du f.eks ude og handle, skal du blot tage et billede af kvitteringen, sende det ind i appen hvorefter Kontolink sørger for at koble det til transaktionen.
  • Opsamlinger: Det er muligt at opsamle transaktioner på månedbasis så du kan få et fuldt overblik over månedens indtjening og gebyrer.

Book et møde med os

Hjælp til bogføring? Så kan du booke et møde med os hvor vi kam tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at gøre bogføringen let. Så kan du høre om hvordan du spare tid, undgår fejl og sikrer et korrekt regnskab