MobilePay gebyr

MobilePay gebyr er vigtigt at forstå når du overvejr at bruge MobilePay som betalingsmiddel i din butik eller webshop. Det er vigtigt at vide hvad det koster og hvordan gebyrerne opkræves  MobilePay tilbyder en simpel prisstruktur, der gør det nemt for virksomheder at budgettere omkostningerne ved at bruge denne populære betalingsmetode.

MobilePay gebyr erhverv

Det er en enkel prisstruktur uden skjulte omkostninger. Her er en oversigt over de typiske gebyrer, du kan forvente som erhvervskunde:

Ingen startgebyrer

Der er ingen startgebyrer for at oprette en MobilePay erhvervskonto. Dette gør det nemt og omkostningseffektivt at komme i gang.

Intet månedligt MobilePay Gebyr

MobilePay opkræver ikke månedlige gebyrer. Du betaler kun for de transaktioner, der faktisk gennemføres. Dette betyder, at du undgår faste omkostninger og kun betaler, når du modtager betalinger.

MobilePay gebyr pr transaktion

Gebyrerne varierer afhængigt af den omsætning din virksomhed forventer at få gennem MobilePay.

  • Omsætning under 10 millioner DKK: 1,49% + 1 DKK per transaktion.
  • Omsætning over 10 millioner DKK: 0,99% + 1 DKK per transaktion.

Spar tid på manuel bogføring af MobilePay salg og gebyrer

Ofte kan det være frustrerende at skulle bogføre en masse MobilePay transaktioner. Kontolink kan bogføre alt MobilePay salg og gebyrer automatisk og derefter ryger det direkte over i dit regnskabssystem. Hvis du vil høre om hvordan du kan spare tid og frustrationer kan du booke et uforpligtet møde med os her. Du kan også læse mere om Kontolink´s automatiske bogføring af MobilePay.

Fordele ved MobilePay gebyr

Simpel og enkel struktur uden skjulte omkostninger

MobilePay’s gebyrstruktur er designet til at være simpel. Der er ingen skjulte omkostninger eller overraskelser, hvilket gør det nemt for dig som virksomhedsejer at forstå og forudsige dine omkostninger.

Det giver fleksibilitet at gebyrer betales pr transaktion

Du betaler kun, når du modtager betalinger, hvilket giver dig fleksibilitet i forhold til sæsonbetonede udsving og perioder med lavere salg. Dette gør MobilePay til en ideel løsning for både små og store virksomheder, uanset branche.

MobilePay kræver ikke udstyr

MobilePay kræver ikke ekstra betalingsudstyr. Kunderne kan nemt betale med deres mobile enheder ved at sende direkte til et nummer eller ved at scanne en QR kode. Det gør betalingsprocessen hurtigere og enkel for virksomhed og kunde.

MobilePay gebyr