Problemer med bankforbindelsen? Find løsningen her

I de fleste tilfælde vil forbindelsen til din bank gå glat og problemfrit. Men det sker, at der er grus i maskineriet. Derfor finder du her fire løsninger på problemer med at forbinde til banken.

Få forbindelse til banken

Bruger du de rigtige oplysninger?

Når du forbinder banken med Kontolink skal du bruge samme login, som du bruger når du logger på din erhvervsbank på telefonen.

Her skal du være særligt opmærksom på om din bank eksempelvis kræver et kundenummer eller personnummer når du skal logge ind.

Har du mobiladgang til din erhvervsbank?

Nogle banker kræver et mobillogin for at kunne koble op. Får du besked om dette under oprettelsen skal du få sådan et login.

Hos nogle banker er det så simpelt som at krydse et felt af i din netbank, hos andre skal du tage kontakt til banken for at få det oprettet.

Der er mere end én vej til succes

Banker skal nu om dage dele deres data med tredje parter (det er folk som os). Men hvordan de præcis vælger at gøre det er meget forskelligt.

Har du en af følgende banker bør du ringe til os, fordi opsætningen kræver en hjælpende hånd fra os.

Alm. Brand Bank

Djurslands Bank

Jyske Bank

Kreditbanken

Nordfyns Bank

Ringkjøbing Landbobank

Skjern Bank

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sydbank

Du kan fange os på 71999770

Opdateres dine transaktioner ikke?

Får du ikke de nyeste transaktioner ind i Kontolink-oversigten? Det kan være synkroniseringen er gået i stå.

Du kan prøve at genstarte opsætningen under indstillinger i menuen som set til venstre.

Ellers så ring til os på 71999770