Forbind din Outlook, Live eller Hotmail med Kontolink

Her kan du læse hvordan du forbinder din Microsoft-email med Kontolink.

Det er vigtigt at det er en rigtig Microsoft-email du har, det vil sige det skal ikke være en shared-inbox, en gruppe eller lign., da Kontolink så ikke kan tilgå mailen.

Se videoen eller læs guiden nedenunder.

Sådan forbinder du

Åbn bilagskilder

Fra appen åbner du menuen i øverste venstre hjørne og trykker “Bilagskilder”

En bilagskilde er det sted, hvor du har bilag liggende, som du gerne vil matche.

Tryk på Microsoft for at gå videre

Tryk på start for at oprette forbindelsen

Du vil blive ført til Microsofts eget login-side, hvor du skal indtaste dine oplysninger.

Er du allerede logget ind i et andet vindue vil forbindelsen ske helt automatisk.

Vær derfor opmærksom på at være logget helt ud eller logget ind på den rigtige Microsoft-email

Indtast email og password

Indtast email og password via den sikre forbindelse.

Succes!

Når du ser dette vindue betyder det at forbindelsen er oprettet.

Har du brug for hjælp?

Skriv til hello@kontolink.com eller telefon 71 99 97 70

Disse email-domæner gælder

Her er en liste over domæner, der bruger Microsofts servere.

• @outlook.com/@outlook.dk
  • @live.dk / @live.com
  • @hotmail.dk / @hotmail.com
  • @msn.dk / @msn.com
  • Eller hvis du har en Office 365 email med eget domæne.
Close Menu

Få vores tips og tricks til dit 2020 regnskab

VI ELSKER AT NØRDE DIGITALE LØSNINGER TIL DIT REGNSKAB OG VI eLSKER OGSÅ AT FORTÆLLE OM DEM