Får du en advarsel, når du forbinder Gmail?

Du har måske fået følgende advarsel da du forsøgte at forbinde Gmail som en bilagskilde. Denne artikel fortæller dig hvorfor, hvordan du kommer videre og hvad det hele betyder.

Advarslen er ikke en rigtig advarsel. Den kommer fordi vi er i gang med en godkendelsesproces hos Google, som tager meget lang tid.

Sådan kommer du videre

Tryk på "Advanced"

Når du får denne skærm skal du trykke på “Advanced.” Så får du næste billede.

Tryk for at gå videre

Tryk på linket i bunden for at gå videre med forbindelsen.

Betyder det, at det er sikkert?

Ja. Kontolink er under tilsyn af Finanstilsynet og har en officiel licens til at være en kontooplysningstjeneste.

Dine oplysninger gemmes enkrypteret efter højeste industri-standarder.

Du kan se mere om vores licens her.