Drift status

• Arbejdes på // 20. August 2021 – Ikke muligt at opsætte bank fra genvejsfunktionen på iOS devices

Det er lige nu ikke muligt at forbinde sin bank ved brug af genvejsfunktionen til Kontolink fra sin iPhone eller iPad. Det er en udfordring som er opstået ifm. opdateringen af BEC bankerne, og vi arbejder lige nu på, at finde frem til en løsning. Midlertidigt kan dette løses ved, at åbne browseren og logge ind i Kontolink og opsætte sin bank herfra, eller opsætte sin bank fra en computer.

BEC banker som er berørt:

Andelskassen Fælleskassen, Arbejdernes Landsbank, BIL, Coop Bank, Danske Andelskassers Bank, Den Jyske Sparekasse, Faster Andelskasse, Frørup Andelskasse, Frøslev-Mollerup Sparekasse, Fynske Bank, Handelsbanken, Hvidbjerg Bank, Lægernes Pension & Bank, Lollands Bank, Merkur Andelskasse, Møns Bank, Nykredit, PenSam, Salling Bank, SEB, Spar Nord, Sparekassen Djursland, Swedbank, Totalbanken, Vestjysk Bank AS.

Senest opdateret: 31. august kl. 13:59

Har du nogle spørgsmål?

Tag endelig fat i os!

Tlf: 71 99 97 70

E-mail: hello@kontolink.com