Videresend dine bilag til Gmail

Der kan være flere årsager til, at det kan give mening at oprette en ekstra mail til bilagsindsamlingen. Det kan f.eks. være at I i dag har flere
e-mails, hvor I modtager bilag.

Denne guide indeholder følgende:

• Opret Gmail-konto
  • Videresend mails fra tidligere mail konto
  • Opret filter til videresendelse

Lad os komme i gang:

Sådan opretter du en Gmail-konto

Gå ind på Gmail.com

1. Åbn Gmail.com i en browser og tryk på “Opret konto.”

Er du allerede logget ind på en anden bruger, skal du først logge ud.

→

Indtast dine oplysninger

2. Find på et godt email-navn, og vælg en sikker adgangskode.

3. Følg Googles vejledning.

←

Sådan laver du videresendelse

Start læsning fra din anden konto

For at kunne læse dine gamle mails gennem Gmail, kan du bruge Gmails egen funktion til at koble flere email-konti sammen.

• Åbn indstillinger i Gmail.com ved at trykke på tandhjulet i højre hjørne. Vælg herefter fanen “Konti.”

→

Jeg ønsker ikke videresende alle mine mails. Hvad gør jeg?

Opret forbindelse

• Tryk på “Tilføj en mailkonto” og følg vejledningen der.

←

Der kan være flere årsager til, at du ikke ønsker at videresende alle dine mails. Det er heldigvis også muligt, at oprette nogle “filtre”, så det kun er de mails som er relevante for Kontolink, der vil blive videresendt.

Vi har har samlet nogle vejledninger til at lave filtre til videresendelse fra nogle af de mest brugte E-mail domæner her:

Fremgår din e-mail ikke på listen?

Frygt ej. Løsningen vil være meget lig de ovenstående. Du kan altid prøve at kigge efter “Videresendelse” i dine E-mail indstillinger, og ellers er der hjælp at hente hos din e-mail udbyder.