Brug Gmail til indsamling af bilag

Denne guide fortæller dig, hvordan du kommer i gang med at bruge Gmail til Kontolink.

Vi kommer til at dække

1. At oprette en Gmail-konto

2. At videresende mail fra tidligere konto til denne

3. At koble Gmail op til Kontolink.

Lad os komme i gang.

Sådan opretter du en Gmail-konto

Gå ind på Gmail.com

Åbn Gmail.com i en browser og tryk på “Opret konto.”

Er du allerede logget ind på en anden bruger, skal du først logge ud.

Indtast dine oplysninger

Find på et godt emailnavn, du kan huske og vælg en sikker adgangskode. Følg Googles vejledning.

Sådan laver du videresendelse

Start læsning fra din anden konto.

For at kunne læse dine gamle mails gennem Gmail kan du bruge Gmails egen funktion til at koble flere email-konti sammen.

Åbn indstillinger i Gmail.com ved at trykke på tandhjulet i højre hjørne. Vælg herefter fanen “Konti.”

Opret forbindelse

Tryk på “Tilføj en mailkonto” og følg vejledningen der.

Jeg vil ikke videresende alle mine mails. Hvad gør jeg?

Hvis du videresender alle dine private mails kan det godt skabe en masse rod. Samtidig er det ikke alle der har lyst til det grundet privatlivsårsager.

Vi har samlet vejledninger til at lave videresendelse fra forskellige email-domæner lige her.

Min email er ikke på listen

Løsningen er stadig meget lig dem, vi har beskrevet ovenfor. Kontakt din emailudbyder eller kig lidt rundt i indstillingerne for at finde noget, der handler om videresendelse.

Forbind Gmail til Kontolink