Bogholder/revisor: Kom i gang og arbejd effektivt i Kontolink

Du kan som revisor, bogholder eller rådgiver arbejde super effektivt sammen med din kunde i Kontolink.

For at komme godt i gang, vil der være forskellige ting som du skal gøre og andre ting som din kunde skal gøre.

Typisk vil revisor/bogholder:

• Oprette kunden
  • Sætte regnskabssystemet på
  • Invitere kunden (som bruger)

Typisk vil kunden:

• Acceptere adgang til Kontolink aftalen.
  • Koble banken på. Oftest med mobilbank login.
  • Sætte bilagskilder på (hvor er deres bilag: Typisk mail)
  • Hente Kontosnap i enten App Store eller Google Play.

Herefter er Kontolink klar til brug og enten vil revisor/bogholder eller kunden selv godkende.

Her har vi samlet en håndfuld videoer, som alle sammen gør det klarer for dig som revsior/bogholder at komme i gang.

Husk at vore formål med de her videoer er at klæde dig godt på til at du kan gøre det – men vi er altid klar til at hjælpe på enten 71 99 97 70 eller på hello@kontolink.com

Inviter din kunde til Kontolink som revisor/bogholder

Accepter invitation fra din revisor/bogholder

Nørderi: Kategorisering og kontering

Gennemgang af en effektiv arbejdsgang i Kontolink

Introduktion til Kontosnap (kamerafunktion til Kontolink)