Automatisk videresende fra outlook til kontolink gmail

Selvom du ikke bruger gmail, kan du sagtens bruge kontolink.

kontolink finder automatisk bilag i en tilknyttet gmail konto.

Hvis du eller dit firma ikke benytter gmail, behøver du blot at oprette en gratis gmailkonto til indsamling af bilag. Opret gratis en mailkonto her.

I de fleste mailsystemer er det muligt at sætte det op således at dine mails bliver videresendt til din kontolink gmail.

De kan enten vælge om alle mails skal videresendes, eller lave regler for hvilke mails der skal videresende.

Du kan læse mere om at videresende fra outlook i denne guide.

Close Menu

Få vores tips og tricks til dit 2020 regnskab

VI ELSKER AT NØRDE DIGITALE LØSNINGER TIL DIT REGNSKAB OG VI eLSKER OGSÅ AT FORTÆLLE OM DEM